Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ <<Επιχορήγηση υφιστάμενων Επιχειρήσεων Γυμναστηρίων και Παιδότοπων>> το οποίο εξαγγέλθηκε το Μάιο από την Κυβέρνηση, δημιούργησε ελπίδες σε όλους τους γυμναστηριούχους, μετά τους 11 μήνες που είμασταν κλειστά με κυβερνητική εντολή, για μια χρηματοδότηση που θα βοηθούσε στην ομαλή επαναλειτουργία των επιχειρήσεων μας.

Δυστυχώς κάποιοι ΚΑΔ που χρησιμοποιούνται ευρέως από πολλές επιχειρήσεις του κλάδου μας-λόγω αστοχίας- έμειναν απέξω. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλά αδειοδοτημένα γυμναστήρια, ανά την Ελλάδα, να μην έχουν τη δυνατότητα μιας υγιούς επανεκκίνησης.

Το Δ.Σ. του ΣΥ.Ι.ΓΥ.ΔΥ.Μ με συνεχείς ενέργειες του προς το Υπουργείο Ανάπτυξης, από τον Ιούνιο έως και σήμερα, διεκδικεί δυναμικά την ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα όλων των ΚΑΔ που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις μας, έτσι ώστε να μη μείνει κανείς εκτός επιχορήγησης .

Αρωγός της προσπάθειά μας αυτής ,ο βουλευτής Κοζάνης Αμανατίδης Γεώργιος, που με τις ενέργειές του συνέβαλε τα μέγιστα, στην καλύτερη επικοινωνία με τα αρμόδια τμήματα του Υπουργείου. Ευελπιστούμε ότι όλες οι παραπάνω ενέργειες θα ευοδωθούν και τα τελικά αποτελέσματα θα είναι τα καλύτερα δυνατά για όλους.

Το ΔΣ του ΣΥ.Ι.ΓΥ.ΔΥ.Μ