36 ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ 8ΜΗΝΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Ο προγραμματισμός προσλήψεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το 2017  κατατίθεται προς έγκριση στην σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου. Σύμφωνα με αυτόν, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός γραμματέας της περιφέρειας Παντελής Αργυριάδης, πρόκειται για 36 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων, που θα κατατεθούν προς έγκριση στο υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο και αποφασίζει για τον τελικό αριθμό των θέσεων που θα εγκρίνει.

“Εισηγούμαστε τη λήψη απόφασης, προκειμένου να ζητήσουμε από το υπουργείο Εσωτερικών 36 υπαλλήλους 8μηνης διάρκειας με το καθεστώς του ορισμένου χρόνου”, τόνισε ο ίδιος. Προσέθεσε, μάλιστα πως η ίδια διαδικασία είχε ακολουθηθεί και πέρυσι τον Μάρτιο, με την περιφέρεια να προτείνει 24 θέσεις και το υπουργείο να εγκρίνει τελικά μόλις 5 εξ ευρών! Ο κ. Αργυριάδης εξέφρασε την ελπίδα ότι οι δημοσιοοικονομικές δυνατότητες του κράτους θα επιτρέψουν εφέτος περισσότερες προσλήψεις.

Από τις θέσεις, 15 αφορούν την έδρα, 12 την Π.Ε. Κοζάνης, 1 για την ΠΕ Γρεβενών, 2 για την ΠΕ Φλώρινας και 4 για την ΠΕ Καστοριάς.
Οι εν λόγω θέσεις είναι στις ειδικότητες: ΠΕ Οικονομικού, Διοικητικού, Πληροφορικής , Κτηνιάτρων, τεχνολόγων τροφίμων, οδηγών , προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας .

 

Β.Σ.