Ο Πάνος  Μουζουράκης «Μεγαλώνει», η μπάντα του μεγαλώνει κι αυτή, κι αυτό το καλοκαίρι παίρνουν τις θάλασσες και τα βουνά για μια μεγάλη περιοδεία, όπου θα παρουσιάσουν ένα απογειωτικό μουσικό σόου με τη σφραγίδα της αυθεντικής καλλιτεχνικής ιδιοσυγκρασίας του.

Με περισσότερη ενέργεια από ποτέ, ο πολυδιάστατος καλλιτέχνης επιστρέφει στα live κουβαλώντας στις αποσκευές του το νέο του άλμπουμ «Μεγαλώνω» σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου, μαζί με τραγούδια-σταθμούς από την προσωπική του δισκογραφία -και όχι μόνο-, και υπόσχεται να μας συνεπάρει στις πιο καυτές αλλά και δροσερές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

Προβοκατόρικος, ρομαντικός και θεατρικός, ο ανατρεπτικός ερμηνευτής και performer ταξιδεύει με μια μοναδική μουσική παράσταση ανά την Ελλάδα, με ένα πρόγραμμα που θα διασκεδάσει και θα συγκινήσει. «Μεγαλώνω», «Έπαθα Αγάπη», «Αυτή Είναι Η Ζωή», «Φίλα Με Ακόμα», «Μαντάμ», και δεκάδες ακόμα αγαπημένες επιτυχίες του συμπλέκονται με διασκευές τραγουδιών που μας συντροφεύουν διαχρονικά στη χαρά, στον πόνο, στον έρωτα, σε μια βραδιά γεμάτη κέφι, πάθος και, όπως πάντα, πολλές εκπλήξεις.

Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε μουσικό ραντεβού στο River Party με τον Πάνο Μουζουράκη όλοι εμείς που θέλουμε να αιωρούμαστε αντί να περπατάμε. Γιατί, μες στην τρέλα αυτού του κόσμου, εμείς επιμένουμε να μεγαλώνουμε χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, μελωδίες, στιλ, ρυθμό, χορό, γέλιο και πολύ, πολύ κέφι!

Στη μεγάλη μουσική γιορτή του καλοκαιριού, να είσαι εκεί!

Εισιτήρια: https://www.riverparty.net/44riverparty