Νίκος Λυσσαρίδης: Επισκέφτηκα το παραδοσιακό τυροκομείο του Giannis Fkiaras στο όμορφο Βελβεντό. Το επάγγελμα του τυροκόμου είναι δύσκολο, επίπονο και απαιτητικό. Δεν υπάρχουν αργίες και διακοπές. Ωστόσο είναι ένα επάγγελμα που μπορεί να ανθίσει στο τόπο μας διότι υπάρχουν όλοι οι απαιτούμενοι παράγοντες, κλίμα και ζωική παραγωγή. Με τον Γιάννη συζητήσαμε για το τυροκομείο του αύριο και ποια προβλήματα πρέπει να ξεπεραστούν ώστε να γίνει πραγματικότητα. Συμφωνήσαμε ότι θα είμαστε σε επικοινωνία, διότι ο κλάδος μπορεί να δώσει αναπτυξιακές προοπτικές στο τόπο αλλά και θέσεις εργασίας.