Ενός λεπτού σιγή από την Παναγιώτα Ορφανίδου μετά από την ερώτηση να αναφέρει ένα καλό στοιχείο από την θητεία του δημάρχουΤο ραδιοΛόγος και ο Λύσανδρος Ρήγας με αφορμή τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής την Κυριακή 2 Οκτωβρίου μίλησε με την επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτα Ορφανίδου. Πραγματικά εντυπωσιακό ήταν το κόμπιασμα στον αέρα όταν ερωτήθηκε από το Λύσανδρο Ρήγα να αναφέρει ένα καλό επί θητείας Δημήτρη Λαμπρόπουλου, ερώτημα το οποίο δεν απαντήθηκε ποτέ, προφανώς γιατί η κυρία Ορφανίδου δε βρίσκει κανένα.
Από κει και πέρα χαρακτήρισε ως έκθεση ιδεών τα πεπραγμένα της νυν δημοτικής αρχής κριτικάροντας τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης ότι ανακύκλωναν το απόλυτο τίποτα. Η κα Ορφανίδου τόνισε ότι ο δήμαρχος αποδόμησε μόνος του το προσωπείο του καλού ανθρώπου και καλού γιατρού λειτουργώντας εκδικητικά, χωρίς σεβασμό στη μειοψηφία και σε κανέναν ιδιώτη αν δεν ήταν φανατικά δικός του ψηφοφόρος. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους υπαλλήλους του νομικού προσώπου, στους οπαίους δεν ανανεώθηκε η σύμβαση επειδή «εσείς προσληφθήκατε από την Ορφανίδου» με τους δικαστικούς αγώνες να ακολουθούν.
Ερωτώμενη για τα μεγάλα θέματα υγείας που ταλανίζουν και το Βόιο απάντησε ότι ο δήμος λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο , στο πόδι. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε μια σύσκεψη στο ΚΑΠΗ Τσοτυλίου για το εκεί κέντρο υγείας χωρίς να έχουν προσκληθεί οι φορείς και η αντιπολίτευση. Ο λόγος ήρθε και στο προσφυγικό και τον Πεντάλοφο με την ίδια να αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμιά επίσημη ενημέρωση, όπως άλλωστε συμβαίνει σε πολλά θέματα του δήμου.
Ι.Π.