“Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος. Όλοι μας έχουμε εμπειρίες τα τελευταία χρόνια που δείχνουν τι μεγάλες καταστροφές έχουνε γίνει. Στο χέρι μας είναι, ο κάθε ένας και η κάθε μία πρέπει να δούμε πως θα προστατεύσουμε τον αέρα που αναπνέουμε, το νερό που πίνουμε, τη φύση που ζούμε.

Όλα μπορούν να συνδυαστούν, μπορεί να συνδυαστεί η ανάπτυξη με την προστασία του περιβάλλοντος. Εξάλλου έχουμε παραδείγματα που όταν υπάρχει σεβασμός στην προστασία του περιβάλλοντος η ανάπτυξη είναι πραγματική, διαρκεί και δίνει αποτελέσματα.

Όταν βέβαια λέμε ανάπτυξη δεν εννοούμε την άναρχη τοποθέτηση φωτοβολταικών , όπως γίνεται στην περιοχή μας, στα σπίτια μας, στα Σιδερά, στην Καλαμιά στο Βατερό, κ.α. Εδώ πίσω μας βλέπουμε την περιοχή που θα τοποθετηθεί φωτοβολταικό δίπλα στο πανεπιστήμιο, σε μια περιοχή που οι εκτάσεις αυτές θα έπρεπε ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ, αν και όταν χρησιμοποιηθούν, να χρησιμοποιηθούν για μεγάλες επενδύσεις οι οποίες θα αφορούν το χώρο της υψηλής τεχνολογίας.

Ο κάθε ένας και η κάθε μία μπορεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε και καλύτερο περιβάλλον και ανάπτυξη για την περιοχή μας.”