Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου , το σεβασμό και την αγάπη μου σε έναν σπάνιο Άνθρωπο και πολιτικό, που με τίμησε με την επιλογή του να υπηρετήσω επί δεκαπέντε (15) έτη δίπλα του, όντας ο παλαιότερος συνεργάτης του, τον απερχόμενο Περιφερειάρχη.

Θα χρησιμοποιήσω τη φράση που μου είπε κάποτε ένας φίλος, όταν έμαθε ότι ήμουνα πλέον ο Αστυνομικός του βουλευτή Γιώργου Κασαπίδη και είχα φύγει από την Υπηρεσία μου, που είναι κομματικά αντίθετος του και ως εκ τούτου δεν τον ψήφισε ποτέ.

Μου είχε πει λοιπόν: «τρία πράγματα δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς στον Κασαπίδη – ούτε καν οι αντίπαλοι του: α) την εντιμότητα του, β) την εργατικότητα του και γ) την ταπεινότητα του» Το (γ) προσπάθησαν υπέρμετρα να το πλήξουν στις τελευταίες εκλογές, αλλά όσοι τον ξέρουν καλά, ξέρουν αν ισχύει. Εγώ σας λέω ότι ισχύει, σε απόλυτο βαθμό!

Εργάστηκε ανιδιοτελώς και στερούμενος την προσωπική του ζωή, αφού σε όλη τη θητεία δεν πήρε ούτε μία μέρα άδεια!!! Πήγαινε πρώτος και έφευγε – ΠΟΛΥ αργότερα – τελευταίος !

Θέλοντας να εκφραστώ με ναυτικούς όρους, ανέλαβε ένα σκαρί διαλυμένο και στο τιμόνι του, με συνθήκες τρικυμίας, κατάφερε να το βγάλει στη μπουνάτσα, πολύ πιο δυνατό απ΄ ότι ήταν πριν!

Έδωσε περισσότερα από αυτά που θα μπορούσε να δώσει ο κοινός Άνθρωπος και εισέπραξε αχαριστία και απληστία!

Αισθάνομαι πολύ τυχερός κι ευλογημένος που συνεργάστηκα με έναν από τους τιμιότερους, εργατικότερους και ανιδιοτελείς πολιτικούς που διαθέτει η Πατρίδα μας και δυστυχώς είναι ελάχιστοι!

Η συνεργασία μας ξεκίνησε μετά από πρόταση του, λόγω της γνωριμίας, εξελίχθηκε σε φιλία και γίναμε οικογένεια!

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε αυτούς του υπέροχους συνεργάτες του γραφείο και των γραφείων των Αντιπεριφερειαρχών για την άψογη συνεργασία και να με συγχωρέσουν αν κάποια στιγμή – άθελα μου – με τη συμπεριφορά μου τους στενοχώρησα!

Να μου επιτραπεί να κάνω ιδιαίτερη μνεία – χωρίς να θέλω να αδικήσω κάποιον άλλο συνεργάτη – στον υπέροχο ΑΝΘΡΩΠΟ που ακούει στο όνομα Κατερίνα που έχουμε τη μεγάλη χαρά να έχουμε πλέον μέλος της οικογένεια μας!

Ιδιαίτερα περιχαρείς για τις εμπειρίες που απέκτησα, αλλά κυρίως για τους ανθρώπους που γνώρισα μέσα από αυτή τη συνεργασία, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! !!

Αποστόλης Λίτσιος