Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το όγδοο διεθνές Κάμπ Ταεκβοντό πού φιλοξενήθηκε στήν πόλη της Κοζάνης για μια εβδομάδα με την συμμετοχή 350 αθλητών , 50 προπονητών από οκτώ ευρωπαϊκές χώρες ΠΟΛΩΝΙΑ , ΝΟΡΒΗΓΙΑ , ΣΛΟΒΕΝΙΑ , ΚΟΣΟΒΟ , ΣΕΡΒΙΑ , ΑΛΒΑΝΙΑ , ΚΥΠΡΟ ,ΕΛΛΑΔΑ !!!

● Μια διοργάνωση μέσα σε πολύ δύσκολη περίοδο λόγο τού Κορονοιου , αλλά με την άψογη εφαρμογή των κανονισμών της Γ.Γ.Α .και την επιμελή συνεργασία όλων των προπονητών καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία το όγδοο διεθνές Κάμπ !!!

● Πέντε μέρες γεμάτες προπόνηση με την καθοδήγηση των προπονητών !!!

● David Phillip Cook προπονητή Εθνικής ομάδας του Βελγίου !!!

●Εφραιμιδη Παντελή προπονητή της Εθνικής μας ομάδας !!!

●Χριστίδη Προπονητή τής Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος !!!

●Ζηνέλη Θεόδωρο προπονητή της Εθνικής και Ολυμπιακής Ομάδας τής χώρας μας !!!

●Αλμασίδη Χρήστο προπονητή της Εθνικής και Προολυμπιακής μας Ομάδας !!! Είχαν την ευκαιρία όλοι οι αθλητές των ηλικιακών κατηγοριών να διδαχτούν !!!

● Τους διακεκριμένους αθλητές και γυμναστές πού συμμετείχαν και δίδαξαν στους μικρούς αθλητές 1) Ritsard Ordeman πρωταθλητής Ευρώπης 2)Διονύσης Ραψομανικης πρωταθλητής Ευρώπης 3) Απόστολος Τεληκωστογλου Παγκόσμιος πρωταθλητής !!!

● Το snow camp είχε και έχει ως στόχο την ανταλλαγή αγωνιστικών πληροφοριών την βελτίωση της αγωνιστικής ετοιμότητας τών αθλητών που λαμβάνουν μέρος , και φυσικά την ανάπτυξη τών φιλικών ανθρώπινων σχέσεων μεταξύ αθλητών, προπονητών, γονέων , και γιατί όχι και στήν συμβολή του αθλητικού τουρισμού του τόπου μας !!!

● Οι διοργανωτές Α.Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΔΑΝΑΟΣ ΩΡΑΙΟΚΆΣΤΡΟΥ νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους προπονητές , αθλητές , γονείς που έλαβαν μέρος στο Κάμπ , για την συμμετοχή την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μάς ειδικά σε αυτή την περίοδο !!!

● Τον Δήμο Κοζάνης και το προσωπικό του ΔΑΚ για όλες της παροχές που με πολύ μεγάλη διάθεση για μια ακόμη φορά μας προσέφερε !!!

● Την επιχείρηση ΧΛΙΑΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ καταστήματα πετρελαϊκών ειδών για την χορηγία που προσέφερε στο όγδοο διεθνές Κάμπ !!!

● Όλους τους συνεργάτες μας που εργάστηκαν εδω και τέσσερις μήνες για να φέρουν είς πέρας τήν μεγαλη διοργάνωση !!!

● Τους εθελοντές για την Επαναλαμβανόμενη διάθεση προσφοράς σε όλες της εκδήλωσης !!!

●Τούς τηλεοπτικούς σταθμούς .
ΕΡΤ 1 / ΕΡΤ 3 / FLASH TV / της εφημερίδες ΧΡΟΝΟΣ / ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ / ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ/ΘΑΡΡΟΣ / τα σάιτ MAKSPORT.GR / KOZANGR/TOPSPORT KOZANI.GR .Για την προβολή και ανάδειξη της εκδήλωσης !!!

● Το κατάστημα 《 ΣΚΕΨΙΣ 》του κυρίου Λευθέρη Βωβού για την άψογη προετοιμασία και υποστήριξη !!!

● Τις Διευθύνσεις των ξενοδοχείων Κατερίνα , Αλιάκμων ,Τσελίκα για την συνεργασία , και προσφορά !!!

● Τον πρώην πρωταθλητή και γιατρό σήμερα Κουιμτζιδη Γιάννη για την παρουσία και προσφορά τού !!!.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΣΤΟ 9th ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΜΠ ΤΟΥ
☆☆☆ 2023 ☆☆☆.

Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης