FOOTBALL LEAGUE
Σάββατο 8/5 (14:45), Πανσερραϊκός-Καβάλα
Το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος στον Βόρειο όμιλο της Football League ξεκινά το Σάββατο 8/5 με το μεγάλο παιχνίδι στις Σέρρες, όπου ο τρίτος της βαθμολογίας αλλά με παιχνίδι λιγότερο Πανσερραϊκός (19 β.) υποδέχεται την πρωτοπόρο Καβάλα (22 β.).
Περιγραφή: Τάσος Σταμπουλής. Ρεπορτάζ: Βασίλης Αναστασιάδης.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Σάββατο 8/5 (20:00), Ελλάδα-Ισπανία
Τον δεύτερο αγώνα της στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021 θα δώσει η ελληνική εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών το Σάββατο 8 Μαΐου, στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης, στην Λάρισα. Στόχος η πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη μεγάλη διοργάνωση.
Περιγραφή: Θόδωρος Χατζηπαντελής. Ρεπορτάζ: Ευγενία Γήτα.

SUPER LEAGUE 2
Κυριακή 9/5 (14:45), Ιωνικός-Ξάνθη
Το πιο σημαντικό παιχνίδι από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος θα γίνει την Κυριακή 9/5 στο γήπεδο της Νίκαιας. Εκεί ο πρωτοπόρος Ιωνικός, που γνώρισε ήττες στα δυο τελευταία του παιχνίδια για τα πλέι οφ, θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη, που είναι αήττητη στους τελευταίους 8 αγώνες της! Δυο είναι οι βαθμοί που χωρίζουν πλέον Ιωνικό (47 β.) και Ξάνθη (45 β.) ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το τέλος.
Περιγραφή: Γιώργος Χαϊκάλης. Ρεπορτάζ: Στέλιος Σωτηρόπουλος.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
Κυριακή 9/54 (17:15), Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Προμηθέας Πατρών
Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών στο μπάσκετ, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Προμηθέας Πάτρας θα γίνει την Κυριακή 9 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3.
Περιγραφή: Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Ρεπορτάζ: Κώστας Χαλβατσιώτης.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Το 17ο Final Four του κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών στο χάντμπολ θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Κορυδαλλού το διήμερο 9-10 Μαΐου 2021. Οι νικήτριες ομάδες των ημιτελικών της Κυριακής (Βέροια 2017- Αναγέννηση Άρτας και ΟΦΝ Ιωνίας – ΠΑΟΚ Mateco) θα συναντηθούν στον τελικό της Δευτέρας 10/5 που θα μεταδώσει απευθείας η ΕΡΤ3 στις 20:15.
Περιγραφή: Πάνος Σαμαράς.