Ώρα για κάτι διαφορετικό. Σε αυτό το επεισόδιο οι Σεφ μας φτιάχνουν ένα παραδοσιακό πολίτικο μοσχαράκι και αναδεικνύουν μια εκδοχή της αγιορείτικης σαλάτας που δεν είχατε σκεφτεί πριν… Μοσχαράκι χουνκιάρ με Αγιορείτικη Pitenis, παρέα με τo Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδό μας ‘Ερωτόκριτος’. Συνοδεύεται με τυροκαυτερή & μελιτζανοσαλάτα Pitenis. Και… όπως πάντα… με τους Executive Σεφ Στυλιανό Α. Πιτένη και Γιάννη Γιαννίτσα και με την βοήθεια της Υπεύθυνης Τεχνολόγου Τροφίμων Δώρας Καλέα, της εταιρείας PitenisSA.

Kitchen’s Secrets

pitenis.gr