Την δική τους συμμετοχή στην «Εκδήλωση Αγάπης» που διοργάνωσαν οι εργαζόμενοι του Υποτομέα Μεταφορών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με καταστήματα αναψυχής της Πτολεμαΐδας, είχαν εργαζόμενοι του Σωματείου Σπάρτακος.

Στόχος δεν ήταν άλλος από το να διαθέσουν τα έσοδά στον Χριστιανικό – Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Καλός Σαμαρείτης».

Η συμμετοχή αυτή αποτελεί μία ακόμα απόδειξη του αλτρουισμού και της ευαισθησίας των εργαζομένων της ΔΕΗ αλλά και του σπουδαίου έργου που επιτελεί ο ¨Καλός Σαμαρείτης¨ στον τομέα της προσφοράς, της πρόνοιας, της αλληλεγγύης.

Την ώρα που εκατοντάδες συνάνθρωποί μας δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν ακόμα και τα βασικά είδη διατροφής, οι εργαζόμενοί μας δε χάνουν την ευκαιρία να παίρνουν πρωτοβουλίες ή να στηρίζουν άλλους συλλόγους στη προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν έσοδα ή προϊόντα με προορισμό ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Αυτή τη φορά με μία μουσική εκδήλωση ποικίλου περιεχομένου, οι διοργανωτές έδωσαν στον κόσμο την ευκαιρία να απολαύσει όμορφα ακούσματα στηρίζοντας παράλληλα τους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη.

Με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι ένθερμη και προτρεπτική, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με αίσθημα υπερηφάνειας για τους εργαζομένους του που συμμετέχουν και στηρίζουν τέτοιου είδους δράσεις όχι μόνο είναι θετικός και σε άλλες τέτοιες διοργανώσεις αλλά παροτρύνει και άλλα σωματεία να τις στηρίξουν.

Γραφείο Τύπου