20 ΑΘΛΗΤΕΣ 30 ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΑΠΟ 20 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ
ΣΤΟ WEEKEND TAEKWONDO SPARRING
ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ
Α.Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το WEEKEND TAEKWONDO SPARRING που διοργάνωσε ο σύλλογος μας το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου 2022 στο κλειστό γυμναστήριο τού δημοτικού διαμερίσματος ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ !!!

220 αθλητές έλαβαν μέρος από πολλές πόλεις της χώρας μάς , όπως οι διακεκριμένοι:

• Λιοτσιος Παύλος: χρυσός ολυμπιονίκης βαρηκοων
•Μαιχαιριδου Ειρηνη:χάλκινη ολυμπιονίκης βαρηκοων
•Θολιωτης Βασίλης:χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης
•Η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια Ναλμπάντη Δέσποινα
•Ο Σολακιδης Κωνσταντίνος: πρωταθλητής Ευρώπης ,και πολλοί πρωταθλητές Ελλάδος , για να ανταλλάξουν αγωνιστικές πληροφορίες να βελτιώσουν την αγωνιστική τούς ετοιμότητα ενόψει του απερχόμενου πανελληνίου πρωταθλήματος και φυσικά να αναπτύξουν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους , διότι ο αθλητισμός είναι ένα πολιτιστικό και πολιτισμικό γεγονός που πρέπει να φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους και να αναπτύσσει σχέσεις που έχουν διάρκεια στον χρόνο , με αυτό οδηγό καθοδηγούνται οι αθλητές στο Ολυμπιακό αγώνισμα του Ταεκβοντό !!!

■ Κατά τη διάρκεια της συνάντησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Έλληνα αθλητή Αλέξανδρου Νικολαΐδη δις ολυμπιονίκη , ο οποίος τόσο άδικα και σε ηλικία μόνο 43 ετών , έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο .

■ Το Δ.Σ του Συλλόγου μας και οι Προπονητές τού , ευχαριστούν όλους τούς αθλητές , προπονητές, γονείς που ήρθαν στην πόλη μάς αυτό το διήμερο στηρίζοντας την διοργάνωση .Και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει , τον Δήμο Κοζάνης για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου , τους εθελοντές του Συλλόγου , τον πρωταθλητή του συλλογου μας στο Ταεκβοντό και γιατρό κ.Κουιμτσιδη Ιωάννη για την φροντίδα που παρείχε στην διάρκεια της συνάντησης . Τους διακεκριμένους αθλητές του συλλόγου:

•Διάφα Αργύρη: πρωταθλητής Ευρώπης •Μεχτερίδη Στέλιο : πρωταθλητής Ευρώπης •Τεληκωστόγλου Απόστολο: παγκόσμιο πρωταθλητή ,
πού βρισκόνταν διπλά στους αθλητές και τους καθοδηγουσαν !!! Και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ΜΑΝΟΥΛΕΣ της αγωνιστικής μας ομάδας για τα ξεχωριστά χειροποίητα εδέσματα που προσέφεραν στους φιλοξενούμενους για να τους υποδεχθούν !!!

Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης