Σε κοπή πίτας μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για το καλό της χρονιάς προχώρησε σήμερα Τετάρτη 23/3/2022 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σαμαριναίων Κοζάνης «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ». Επί της ευκαιρίας αυτής το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε και σε συζήτηση σχετικά με τις δραστηριότητες του Συλλόγου στο άμεσο μέλλον και με την υπ. αριθ. 3/2022 απόφασή του, αποφάσισε:

• Επειδή τα κρούσματα COVID παραμένουν σε υψηλά επίπεδα είναι προτιμότερο να μην γίνει καμία δραστηριότητα άμεσα αλλά να προγραμματιστεί η έναρξη των δραστηριοτήτων γύρω στον Ιούνιο με τη διοργάνωση Θείας Λειτουργίας, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν και στη συνέχεια να υπάρξει εκ νέου προγραμματισμός με βάση τις επικρατούσες την εποχή εκείνη υγειονομικές συνθήκες.
• Οι εκλογές, θα πραγματοποιηθούν, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, στις αρχές του επόμενου έτους σύμφωνα με τα οριζόμενα στο καταστατικό του Συλλόγου.
• Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλα τα μέλη του ό,τι καλύτερο για το 2022 και εκφράζει την ευχή να πραγματοποιηθούν οι δραστηριότητες το συντομότερο δυνατό, σεβόμενοι πάντα τις εκάστοτε ισχύουσες υγειονομικές συνθήκες και την υγειονομική ασφάλεια των μελών του.
• Τέλος σημειώνεται ότι, όποιοι επιθυμούν να τακτοποιήσουν οικονομικά τις συνδρομές τόσο για το Σύλλογο όσο και για την εφημερίδα «ΩΡΑΙΑ ΣΑΜΑΡΙΝΑ», μπορούν να απευθύνονται στον ταμία του Συλλόγου κ. Πιτένη Θεόδωρο, στο τηλέφωνο 6973 295 222

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΣΑΜΑΡΙΝΑΙΩN ΚΟΖΑΝΗΣ
«Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»