Το δικαστήριο έδωσε την 3η έδρα στο Βασίλη Μόσχο μετά από ένσταση που κατέθεσε στα δικαστήρια της Κοζάνης. Αυτό αλλάζει και την κατανομή των εδρών σε: 10 για το συνδυασμό του Νίκου Σαρρή , 8 για τον Γιάννη  Μητλιάγκα και 3 για το Βασίλη  Μόσχο . Παράλληλα υπάρχει και μια εσωτερική ανακατανομή των εδρών ανά τμήμα: Ο Νίκος  Σαρρής  καταλαμβάνει: 5 έδρες στο Τμήμα Υπηρεσιών, 3 έδρες στο Τμήμα Μεταποίησης και 2 έδρες στο Εμπορικό Τμήμα, ο συνδυασμός του Γιάννη Μητλιάγκα  καταλαμβάνει 3 έδρες στο Τμήμα Υπηρεσιών, 2 έδρες στο Εμπορικό Τμήμα, 2 έδρες στο Τμήμα Μεταποίησης και 1 έδρα στο Τμήμα Γουνοποιών και ο συνδυασμός του Βασίλη Μόσχου καταλαμβάνει 1 έδρα στο Τμήμα Υπηρεσιών, 1 έδρα στο Εμπορικό Τμήμα και 1 έδρα στο Τμήμα Μεταποίησης.

Ο Κοσμά Καλεντηριάδης, υποψήφιος του Βασίλη Μόσχου , παίρνει την θέση του Μιχάλη Δεληκώστα, υποψήφιου με το συνδυασμό του Μητλιάγκα ως μέλος του Δ.Σ. στο εμπορικό τμήμα..  Και ο  Γιώργιος Μπούρτσος, υποψήφιος του Γιάννη  Μητλιάγκα,  εκλέγεται επίσης στο Δ.Σ,  στην θέση του του Σωτήρη  Παπά , υποψήφιου του Νίκου Σαρρή στο τμήμα γουνοποιών.

Παραμένει με ερωτηματικό αν θα υπάρξουν αλλαγές στη διοικούσα με την προεδρία εκ του νόμου να δίνεται σε κάθε περίπτωση στο Νίκο Σαρρή. Οι συσχετισμοί πάντςω αλλάζουν και απαιτείται μια αναδίπλωση από όλους.

Ι.Π.