Εκλογές ΝΟΔΕ Κυριακή 24 Οκτωμβριου. Μερικές σκέψεις φίλοι μου, αξιολογήστε τες και κάντε αυτό που πραγματικά λέει η συνείδησή σας. Δεν θα ηθελα να επηρεάσω κανέναν πραγματικά γιατί και στα δύο στρατόπεδα βρίσκονται φίλοι μου ,όμως αυτό δεν με εμποδίζει να πω τις σκέψεις μου. Ζούμε σε μία περιοχή πού βάλεται από ανεργία κυριως νέων ανθρώπων.

Σε μία περιοχή που το αύριο είναι δυσοίωνο για τους νέους ανθρώπους και το μέλλον τους. Αλήθεια θα θέλατε τη σκυτάλη των εξελίξεων και των αγώνων να τον έχουν 65 αρίδες … Εγώ προσωπικά όχι. Είναι κουραστικό να είσαι αιώνιος πρόεδρος.. δεν καταξιώνεται κανεις στην κοινωνία με το να σε λένε πρόεδρο.

Αυτό είναι που δεν μπορούν να καταλάβουν μερικοί.. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ των νέων ανθρώπων μορφωμένων πάνω από όλα που αγωνίζονται καθημερινά στο στίβο σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, ανθρώπους που δίνουν δουλειές σε κοσμο και που μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους νέους χωρίς ενοχές για το παρελθόν.

Η παράταξη που υπηρέτησα χρονια,θέλω να είναι παράταξη ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ και όχι γερόντων ,εμείς από την πλευρά μας θα τους στηρίζουμε Θά τους συμβουλεύουμε εάν αυτό κρίνεται απαραίτητο και μας ζητηθεί Αλλά μέχρι εκεί…Το μέλλον τους ανήκει. Καλή επιτυχία σε όλους σας φίλοι μου. Και ζητώ συγνώμη εάν στεναχωρησα κάποιους.

Πηγή: Iakovos Pantelidis