Γεμάτοι εμπειρίες και ενθουσιασμό γυρίσαμε τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Κόζιανη από την συμμετοχή μας στο “Λαογραφικό Φεστιβάλ της Κορυτσάς, που έλαβε χώρα από 26-28 Μαΐου στην γειτονική Κορυτσά.

– Η ψυχή των Βαλκανίων- Ήταν μια φανταστική εκδήλωση παραδοσιακών βαλκανικών χορών και μουσικής. Σε αυτή συμμετείχε ένας εκπρόσωπος από την Ελλάδα, την Αλβανία, την Βόρεια Μακεδονία και την Βοσνία-Εζεργοβίνη.

Ήταν μια πολύ καλή εκδήλωση μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα για αυτό πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

Συνάμα ήταν και μια πολύ καλή εκδρομή μέσα από την οποία γνωρίσαμε την Κορυτσά και την ευρύτερη περιοχή, όπου είδαμε και γνωρίσαμε πράγματα που δεν τα περιμέναμε.

Ήταν μια πολύ τιμητική πρόσκληση για τον σύλλογό μας, να πάρουμε μέρος σε αυτό το αξιόλογο φεστιβάλ, για αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τον χοροδιδάσκαλό μας Γιάννη Κωνσταντίνου Yannis Konstantinou A ,όπου η αξία του και οι γνωριμίες στον χώρο του πολιτισμού και της παράδοσης ήταν η αιτία αυτής της πρόσκλησης.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Aleksandrinos Economidis που ήταν πάντα δίπλα μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της διαμονής μας στην Κορυτσά και μας έμαθε πολλά για τον πνευματικό-πολιτιστικό πλούτο και την ιστορία της περιοχής με τις άριστες γνώσεις που διαθέτει.