Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 19/7/2021 -24/7/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr

Ludi Σετ κουβαδάκια μπάνιου & στοίβαξης 4 τεμ.

Πώς κρατάτε τα μικρά σας απασχολημένα την ώρα του μπάνιου; Με τα 4 χρωματιστά κυπελάκια στοίβαξης της εταιρείας Ludi! Εικονογραφημένο με αστεία ζωάκια, αυτό το σετ θα μετατρέψει την ώρα του μπάνιου σε ώρα για παιχνίδι και ανατροφοδότηση! Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα μικρά χεράκια. Όταν βυθίσετε τα κυπελάκια στο νερό, οι τρύπες τους πετούν το νερό σε διαφορετικά μοτίβα. Η κίνηση του νερού προσελκύει το ενδιαφέρον των παιδιών και αναπτύσσει τη φαντασία τους. Η στοίβαξη των κυπέλων το ένα πάνω από το άλλο βελτιώνει τη δεξιότητα της ισορροπίας και το συντονισμό χεριού-ματιού. Κατάλληλο για ηλικίες από 10 μηνών και άνω. Διαστάσεις: (Υ) 7 εκ., Διάμετρος 7.5 εκ.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 1 εώς 3 ετών
ΤΙΜΗ: 8,00€

Ludi Πισίνα με παιχνιδάκια για την άμμο

Mε την πισίνα για την άμμο της εταιρίας Ludi οι γονείς και τα παιδιά χαίρονται ανέμελες στιγμές στην παραλία! Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παίζουν με το νερό αλλά και την άμμο άφοβα καθώς οι γονείς μπορούν να τοποθετήσουν την πισίνα δίπλα τους. Σκάψτε μια τρύπα στο έδαφος τοποθετήστε την πισίνα και γεμίστε την με λίγο νερό. Περιλαμβάνει αξεσουάρ παιχνιδιού (τσουγκράνα, φτυαράκι, μπουγελόφατσες, καλούπια για την άμμο, θήκη μεταφοράς) για το νερό αλλά και την άμμο. Αποθηκεύεται στην τσάντα μεταφοράς. Κατάλληλη από 10 μηνών έως 3 ετών.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 1 έτους και άνω.
ΤΙΜΗ :24,30€

B.Toys Εκσκαφέας 50 εκ.

Ετοιμαστείτε για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στον κήπο ή την παραλία με τoν εκσκαφέα της εταιρείας B-Toys! Ο κινούμενος κάδος θα σας βοηθήσει να αναζητήσετε θησαυρούς κρυμμένους στα βάθη της άμμου. Κατασκευασμένο από πλαστικό απαλλαγμένο από τοξικές ουσίες (BPA free). Κατάλληλο από 1,5 έτους και άνω. Διαστάσεις: 32 x 23 x 23 εκ.

ΗΛΙΚΙΑ : Από 1 εώς 4 ετών.
ΤΙΜΗ: 26,10€