Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 5/5/2021 -8/5/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

Tooky Toy :: ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΖΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Κατασκεύασε αυτό το τεράστιο παζλ με ολόκληρο τον κόσμο σε ζωηρά χρώματα. Παίξε και διασκέδασε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σου! Το παζλ παγκόσμιος χάρτης είναι ένα ποιοτικό παιχνίδι που εξασκεί τη μνήμη, την αυτοπεποίθηση και την υπομονή του παιδιού, ενώ παράλληλα βελτιώνει τον συντονισμό ματιού – χεριού.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών.
ΤΙΜΗ: 13,50€

Παζλ Αστροναύτης

Ένα υπέροχο παζλ από τη Londji. Όπως πάντα, το παζλ έχει εκπληκτικό σχεδιασμό. Όλοι οι μικροί και μεγάλοι αστροναύτες θα ενθουσιαστούν. Το όμορφο και πρακτικό κουτί του, το καθιστά ιδανικό για δώρο. Περιλαμβάνει 36 μεγάλα κομμάτια για μικρά χεράκια. Είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο χαρτί και χαρτόνι και πληρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Διαστάσεις συσκευασίας: 8.5 x 15 εκ.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ :13,50€

Djeco Geocharacter – Ξύλινα μαγνητάκια σε κασετίνα ‘Πορτραίτα – χαρακτήρες’

Η γαλλική εταιρεία Djeco σχεδίασε την GEOFORM μία πολύ εύχρηστη μαγνητική κασετίνα με μαγνητικά χρωματιστά ξύλινα στοιχεία. Αντιγράψτε τις εικόνες που σας δίνει η κασετίνα ή παίξτε ελεύθερα κατασκευάζοντας τα δικά σας σχέδια.

ΗΛΙΚΙΑ : Από 3 εώς 7 ετών.
ΤΙΜΗ: 31,50€