Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 28/12/2019 -2/1/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση αναφέρετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

 

PinToy Ξύλινο ‘Πυροσβεστικό όχημα’, από μασίφ καουτσουκόδεντρο

Ξύλινο πυροσβεστικό όχημα από την εταιρία Pintoy. Το παιχνίδι ρόλων αναπτύσσει την συγκέντρωση των παιδιών, την φαντασία και την δημιουργικότητα τους. Είναι κατασκευασμένο από μασιφ ξύλο καουτσουκόδεντρου και οικολογικά χρώματα και λούστρα. Οι γωνίες δεν είναι αιχμηρές ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά. Διαστάσεις προιόντος: 45 x 15 x 18,5 εκ. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών.
ΤΙΜΗ: 53,10€

 

Svoora Τύμπανο Παρελάσεων ‘Roxane’

Ένα ξύλινο τύμπανο παρέλασης από την εταιρεία SVOORA. Δώστε στο παιδί την ευκαιρία να εξερευνήσει τα μονοπάτια της μουσικής, να ανακαλύψει τον ρυθμό και να βελτιώσει την δεξιότητα των χεριών του. Η επιφάνεια του αποτελείται από μεμβράνη η οποία δίνει την δυνατότητα να ακούμε διαφορετική ένταση του ήχου ανάλογα με το που θα χτυπήσουμε. Διαθέτει ιμάντα ώμου και δύο ξύλινες μπαγκέτες. Κατάλληλο από 6 ετών. Διάσταση προϊόντος: Δ22cm x Y22cm.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 6 ετών.
ΤΙΜΗ :19,80€

 

B.Toys Ηλεκτρική κιθάρα ‘Σκυλάκι’

Ηλεκτρική κιθάρα ‘Σκυλάκι’από την εταιρεία B-Toys. Οι χορδές της κιθάρας αναπαράγουν τα προεγκατεστημένα τραγούδια αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε και οποιοδήποτε δικό σας τραγούδι! Διαθέτει αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 2 λεπτά! Το προϊόν είναι κατάλληλο για παιδιά 2-6 ετών. Διαστάσεις 24 x 10 x 46 εκ.

ΗΛΙΚΙΑ : Από 2 εώς 6 ετών.
ΤΙΜΗ: 26,95€