Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 5/10/2019 -10/10/2020. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση αναφέρετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

Tooky Toy: ΞΥΛΙΝΟ ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Το σκυλάκι είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, συνεπώς με αυτό το ξύλινο παιχνίδι το παιδί μπορεί να διασκεδάσει κάνοντας βόλτες με το συρόμενο ζωάκι βελτιώνοντας έτσι τις κινητικές του δεξιότητες. Ταυτόχρονα, μαθαίνει τα σχήματα και τα μεγέθη αναπτύσσοντας την παρατηρητικότητά του. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 18 μηνών και άνω.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 18 μηνών και άνω.
ΤΙΜΗ: 27,00€

BrainBox – Ελληνικά: ΦΑΡΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Έλα να πάμε μαζί μια βόλτα ως τη φάρμα και να δούμε τι θα ανακαλύψουμε! Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το BrainBox. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να μάθεις απ’έξω την κάρτα σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρα ρίξε το ζάρι και απάντησε στην αντίστοιχη ερώτηση. Αν απαντήσεις σωστά κρατάς την κάρτα, αν απαντήσεις λάθος βάζεις την κάρτα πάλι μέσα στο BrainBox.
Σκοπός του παιχνιδιού: Μάζεψε τις περισσότερες κάρτες μέσα σε 10 λεπτά.
Περιέχονται:
55 κάρτες
1 κάρτα με κανόνες
1 κλεψύδρα
1 ζάρι
ΗΛΙΚΙΑ: Από 4 ετών.
ΤΙΜΗ: 14,40€

Ludi Υφασματινος Κύβος Ανακάλυψης ‘Ζούγκλα’
Υφασμάτινος κύβος ανακάλυψης με πολλές δραστηριότητες από την εταιρεία Ludi. Αυτό το εξαιρετικό βρεφικό παιχνίδι είναι ιδανικό για να διευκολύνει το μωρό σας να τονώσει τις αισθήσεις του. Αναπτύσσει την επιδεξιότητα του παιδιού και το συντονισμό των κινήσεων. Σύνθεση: 100% πολυεστέρας. Πλύνετε το χέρι με κρύο νερό. Διαστάσεις 10 x 10 x 10 εκ.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 0 εώς 1 ετών.
ΤΙΜΗ: 8,10€