BRAINBOX ΖΩΑ

 

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ! ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BRAINBOX. ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠ’ ΕΞΩ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ! ΤΩΡΑ ΡΙΞΕ ΤΟ ΖΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ, ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ BRAINBOX.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 8 ετών και άνω.

ΤΙΜΗ: 17,00 €

ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΑΡΕΛΑΚΙ ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ 85ΤΜΧ

Μαγνητικά Γράμματα Βαρελάκι 85Τμχ Εξυπνούλης. Με τα μαγνητικά γράμματα το παιδί ανακαλύπτει την ελληνική γλωσσά παίζοντας.
Μπορεί να συνθέσει από απλές λεξούλες μέχρι και πιο σύνθετες χάρη στη μεγάλη ποικίλα γραμμάτων που περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 5,00 €

B.TOYS ΒΡΕΦΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΤΑΠΟΔΙ

8 διαφορετικά μουσικά όργανα και 6 μελωδίες. Κατάλληλο για παιδιά από 10 µηνών και πάνω. ΕΠΙΛΟΓΕΣ: 1. Πιέστε ένα από τα πλοκάμια, για να ακούσετε το αντίστοιχο μουσικό όργανο (Α = ηλεκτρική κιθάρα, Β = µεταλλικό τύμπανο, C = πιάνο, D = αστείες φωνές, Ε = φούσκες, F = µπάντζο, G = σαξόφωνο, Η = τύμπανα). Πιέστε κάποιο άλλο πλοκάμι, για να ακούσετε άλλο μουσικό όργανο ή πιέστε δύο πλοκάμια μαζί, για να τα συνδυάσετε. 2. Πιέστε την κορυφή του κεφαλιού του χταποδιού, για να ακούσετε µε τυχαία σειρά τις διάφορες μελωδίες. 3. Κουνήστε το χταπόδι, για να σταματήσει η μουσική. Τα παιδιά κατανοούν τη γλώσσα της μουσικής ενστικτωδώς και έχουν μια φυσική αγάπη για τη μουσική. Από πολύ μικρή ηλικία παρατηρούμε τα παιδιά να κουνιούνται στο ρυθμό της και να προσπαθούν να συντονιστούν στους ήχους της. Κουνάνε χεράκια, ποδαράκια και δείχνουν χαρούμενα όταν ακούν τους αγαπημένους τους ήχους!

ΗΛΙΚΙΑ: Από 10 μηνών και άνω.
ΤΙΜΗ: 46,90€