LISCIANI ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΗ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΟΜΠΟΛΑ

H μικρή μπουτίκ παίζεται τοποθετώντας όλα τα ρούχα μέσα στην τρισδιάστατη μπουτίκ. Τα παιδιά, με τη σειρά, γυρίζουν τον τροχό και παίρνουν από τη μπουτίκ τόσα ρούχα όσα δείχνει ο τροχός. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να συμπληρωθούν οι καρτέλες, ντύνοντας τις κούκλες με τα σωστά ρούχα. Κερδίζει αυτός που συμπληρώνει πρώτος την καρτέλα του. Με αυτή την πλούσια συλλογή παιχνιδιών, το παιδί αναπτύσσει τις ακόλουθες Ικανότητες Ζωής που προσδιορίστηκαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας: ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και κριτικής σκέψης, συναρμολογώντας τις καρτέλες. Παίζοντας με τη μπουτίκ ελεύθερα, το παιδί αναπτύσσει επίσης τη δημιουργικότητά του.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 20,00 €

 

MONTESSORI ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ-ΤΟΜΠΟΛΑ

Τοποθετήστε μέσα στο τρισδιάστατο Κάστρο όλα τα γράμματα. Τα παιδιά, με τη σειρά, περιστρέφουν τον τροχό και παίρνουν τόσα γράμματα όσα δείξει το βελάκι. Σκοπός είναι να τοποθετήσουν τα γράμματα πάνω από τα αντίστοιχα των καρτελών τους και να συμπληρώσουν τις λέξεις. Κερδίζει αυτός που θα συμπληρώσει πρώτος τις λέξεις της καρτέλας του. Με αυτό το παιχνίδι, το παιδί αναπτύσσει τις ακόλουθες Ικανότητες Ζωής που προσδιορίστηκαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας: ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και κριτική σκέψη, συμπληρώνοντας τις καρτέλες. Παίζοντας με το κάστρο ελεύθερα, το παιδί αναπτύσσει επίσης τη δημιουργικότητά του. Περιεχόμενα:
• Κάστρο για συναρμολόγηση
• 6 καρτέλες
• 176 γράμματα
• Τροχός με βελάκι
• Οδηγίες

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 20,00 €

REAL FUN TOYS MONTESSORI ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

Το παιχνίδι “Το σπίτι μου” προτρέπει το παιδί με το “Παιχνίδι της Ακαταστασίας” να πάρει όλα τα στοιχεία με κοπτικά και να τα τοποθετήσει σωστά στα δωμάτια του σπιτιού. Για βοήθεια, το κάθε στοιχείο έχει ένα χρώμα για κάθε δωμάτιο για να καθοδηγήσει το παιδί. Το παιχνίδι αυτό κινείται σύμφωνα με τις βασικές εκπαιδευτικές αρχές της μεθόδου Μοντεσσόρι και διδάσκει το παιδί ανεξαρτησία, τάξη και αυτοπειθαρχία. Επίσης το παιδί μέσω της απτικής εμπειρίας και του χειρισμού των υλικών, εκπαιδεύεται στο να μαθαίνει πιο αποτελεσματικά. Με αυτό το πλούσιο και ευχάριστο παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιήσει τη φαντασία του και να παίξει ελεύθερα.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 15,00 €