LEGO CLASSIC: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΒΑΛΙΤΣΑ

Δημιουργήστε, παίξτε και πακετάρετε τακτοποιημένα με αυτήν την έξυπνη και βολική δημιουργική βαλίτσα LEGO® Classic 10713, που διαθέτει μια επιλογή από τούβλα κατασκευής LEGO με έντονα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων τούβλων, ματιών, τροχών και σχημάτων, για την κατασκευή κάθε είδους σπιτιών, οχημάτων, πλασμάτων και δημιουργιών . Αυτό το σετ περιλαμβάνει επίσης απλές, κατάλληλες για την ηλικία οδηγίες κατασκευής που θα βοηθήσουν τα παιδιά να ανακαλύψουν τις δικές τους δημιουργικές δεξιότητες κατασκευής.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 4 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 22,99 €

ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ ΔΙΩΧΝΩ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΟΥ

Αυτό το παιχνίδι προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να βάλουν τους φόβους τους μέσα στην κοιλιά των χαριτωμένων φοβοφάγων τεράτων. Τους δίνει την ευκαιρία να μιλήσουν γι’ αυτούς και να συγκριθούν με άλλα παιδιά. Έτσι, θα ανακαλύψουν ότι όλοι έχουν κάτι που τους τρομάζει, αλλά μπορούν να το ξεπεράσουν.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 12,00 €

AS MAGNET BOX ΣΧΗΜΑΤΑ 36 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ

Ένα εκπαιδευτικό και παράλληλα διασκεδαστικό παιχνίδι με 36 χάρτινους μαγνήτες σχημάτων και αντικειμένων της καθημερινότητας, που βοηθάει το παιδί να εξοικειωθεί με τα γεωμετρικά σχήματα και να κάνει συσχετισμούς μεταξύ σχημάτων και πραγμάτων από το φυσικό περιβάλλον. Με τη βοήθεια του εικονογραφημένου οδηγού το παιδί μαθαίνει να ταιριάζει κάθε αντικείμενο με το αντίστοιχο σχήμα, αναπτύσσοντας έτσι την οπτική του ικανότητα . Η σειρά Magnet Box χρησιμοποιεί ξύλινους και χάρτινους μαγνήτες, εκπαιδεύοντας τα παιδιά να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ενώ παράλληλα απελευθερώνει τη φαντασία τους. Μέσα από το παιχνίδι με τα Magnet Box, το παιδί εξασκεί τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό ματιού-χεριού, καθώς μαθαίνει να συνδυάζει μαγνήτες. Το κυριότερο όμως είναι ότι η σειρά βοηθά στην κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, μέσω της συνεργασίας και της καλλιέργειας της ενσυναίσθησής του.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 12,00 €