Την παραίτηση του δήλωσε, ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του συλλόγου μας, Μιχάλης Μαλούδης, για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους.

Μετά από 20 συνεχόμενα χρόνια ενασχόλησης με το μπάσκετ της περιοχής μας και τον Ηρακλή αφήνει πλέον τόπο στους νεότερους.

Ξεκίνησε από το 2002 ως απλό μέλος της ομάδας και από το 2005 είναι πρόεδρος με ενεργή συμμέτοχη και μεγάλη πρόσφορα στον σύλλογο. Χάρη στις δίκες του προσπάθειες, η ομάδα άλλαξε επίπεδο και καθιερώθηκε στο χώρο του μπάσκετ της Δυτικής Μακεδονίας.

Αποκορύφωμα η συμμετοχή στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών και πρόσφατα η συμμέτοχη της ομάδας Παίδων στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Παράλληλα στη διάρκεια της θητείας του, ο σύλλογος κατέκτησε 2 πρωταθλήματα κορασίδων, 1 νεανίδων, 1 γυναικών, 1 παίδων, 1 Β’ κατηγορίας ανδρών, 1 Α’ κατηγορίας ανδρών και 1 πρωτάθλημα Γ’ εθνικής ανδρών.

Θέλοντας να απευθύνει έναν σύντομο χαιρετισμό, δήλωσε:

”Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδίας τους παράγοντες, τους προπονητές, τους γονείς και τους αθλητές του συλλόγου που με στήριξαν και με ανέχτηκαν σε αυτό το δύσκολο αλλά συναρπαστικό ταξίδι.”

Πλέον, ο Ηρακλής Α.Σ. Κοζάνης αλλάζει διοικητική σελίδα στην ιστορία του και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα προσπαθήσει να παραμείνει στην κορυφή του μπάσκετ της περιοχής μας, και όχι μόνο.

Άλλωστε οι επιτυχίες της αγωνιστικής χρονιάς που μόλις τελείωσε, μας “άνοιξαν την όρεξη” για ακόμη περισσότερες.

Προσωρινός Πρόεδρος του συλλόγου μέχρι την διεξαγωγή αρχαιρεσιών έχει αναλάβει ο Χρήστος Στιάπης, μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρος.

Πηγή: fb: Ηρακλής Α.Σ. Κοζάνης / Iraklis Kozanis BC