Έκδοση 2ρη+  «Δυναμικό “παρών” της Πρέβεζας και της Κόνιτσας στην κορυφαία εμπορική Διεθνή έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ 2023, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο στις 7-9 Μαρτίου…». «Όπως τόνισε η DRV, η Γερμανική Ταξιδιωτική Ένωση, η Ήπειρος είναι ανάμεσα στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για τους Γερμανούς τουρίστες.  Αξίζει να σημειωθεί ότι παρατηρήθηκε έντονο τουριστικό ενδιαφέρον για την Πρέβεζα και Κόνιτσα από τους μεγάλους τουριστικούς πράκτορες να τις εντάξουν στο πρόγραμμα τους.».  Από το Αεροδρόμιο Πρέβεζας – Ακτίου, το οποίο είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Δυτικής Ελλάδας, το 2022 ήταν έτος ρεκόρ καθώς διακινήθηκαν 773.587 τουρίστες.  Εδώ είναι το πλήρες κείμενο του newsbomb.gr της 17/03/2023 23:18

Αντιλαμβάνεστε ότι 700.000 τουρίστες κάνουν διακοπές στην Πρέβεζα, Λευκάδα, Πάργα … .  Πόσοι αναλογούν σε κάθε περιοχή μας είναι άγνωστο αλλά δεν παύει να παίρνει ένα μεγάλο μερίδιο το κάθε τουριστικό μέρος.  Φέτος, με τους μεγάλους τουριστικούς πράκτορες να επικεντρώνονται στην Ήπειρο θα δούμε μεγάλο κύμα τουριστών αλλά ΔΕΝ θα μπορέσουμε να τους κρατήσουμε λόγω ελλιπών υποδομών, όπως είναι ο περιοχή του Βράχου.  ΔΕΝ πωλούνται κατοικίες και ΔΕΝ έχει μεγάλα ξενοδοχεία.  Η παραλία του είναι γνωστή και ονομαστή, λαμβάνει το δικό της μερίδιο που της αναλογεί.  Είναι αναπτυσσόμενη και κάθε χρόνο θα αυξάνετε ο αριθμός των τουριστών.  Σε αυτό το μέρος είναι η μονοκατοικία που πωλείται.  Τώρα, ακολουθούν λίγα λόγια για το μέρος.

Ο Βράχος διαθέτει μια απέραντη όμορφη παραλία και κοντά της ένα λιμανάκι για το σκάφος σας.  Όλο το χρόνο θα βρείτε κόσμο (είναι πολλά τα εξοχικά) και το καλοκαίρι θα συνωστίζονται για μπάνιο, στις ταβέρνες κλπ καταστήματα.  Επίσης, υπάρχουν πολλές άλλες όμορφες παραλίες σε μικρή ή μεγαλύτερη απόσταση που πηγαίνει ο κόσμος να τις απολαύσει (πεύκα μέχρι την θάλασσα).  Η ομορφιά είναι απερίγραπτη.  Ξένους θα συναντήσουμε παντού.  Ακόμη, τροχόσπιτα χρησιμοποιούνται σε παραλίες που επιτρέπεται και τα ιστιοπλοϊκά σταθμεύουν σε κόλπους.

Η περιοχή είναι όμορφη και την έχουν προτιμήσει για εξοχική κατοικία πολύς κόσμος, από πολλές πόλεις.  Το ίδιο έχει συμβεί με τις παραλίες.  Είναι πανάκριβη περιοχή με την ζήτηση να συνεχίζει στα γύρω χωριά ως ποιο φθηνή λύση αλλά και για ασφάλεια από κλοπές.  Πολλοί ξένοι έχουν αγοράσει κατοικίες (οι περισσότεροι ζουν μόνιμα) και έχουν ανεβάσει το επίπεδο της περιοχής αλλά και την ζήτησηΈχει αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον που ενισχύει τις πολύ μεγάλες αντίστοιχες επενδύσεις στην περιοχή.  Τα Αεροδρόμια του Ακτίου και Ιωαννίνων ή της Κέρκυρας έχουν πολλές διεθνείς πτήσεις και φέρνουν πλήθος κόσμου που διαχέεται στην περιοχή για τις διακοπές του.

Στους παραθεριστές δίδεται ευκαιρία να κάνουν επιπλέον μικρές αποδράσεις σε αξιοθέατα όπως είναι το Νεκρομαντείο, ο Αχέροντας με τις πηγές του, η Νικόπολη, το Ζάλογγο, το Σούλι, … και κυρίως στα Ιωάννινα (μουσείο Βρέλη, λίμνη, νησάκι …).  Έχει κοντά τις πόλεις Πάργα, Πρέβεζα, Λευκάδα, Άρτα… .  Μπορείτε να διασκεδάσετε με θαλάσσια παιχνίδια ή με αλεξίπτωτο πλάγιας.  Σε άλλα μέρη μπορείτε να κάνετε ιππασία και τοξοβολία.

Η Χαλκιδική είναι ωραιότατη και θα παραμείνει.  Ανακαλύψτε τις απαράμιλλες ομορφιές στο Ιόνιο.  Η παραλία έχει γίνει γνωστή σε πολλές πόλεις της Ελλάδος που την επισκέπτονται για διακοπές και οι γειτονικές κάθε Σαββατοκύριακο. Δικαίως απέκτησε τον τίτλο της λουτρόπολης από τον κόσμο που ζει σε αυτή κατά τους καλοκαιρινούς και άλλους μήνες.  Σε αυτή την περιοχή σας δίδεται η ευκαιρία να αγοράσετε σπίτι.

Ευχαριστώ όσους -ες τηλεφωνήσατε για πληροφορίες.  Θελήσατε να μάθετε γιατί να επενδύσετε στη περιοχή.  Εάν κάνετε μία εκδρομή στα μέρη που αναφέρονται, θα σας λυθούν οι απορίες.  Τώρα, σας δίδω περισσότερες πληροφορίες.  Ως προς την πώληση.  ΔΕΝ είναι δυνατόν 50, 60 ή 70 τμ να αγοράσουν μονοκατοικία όταν κτίζει 480 τμ συνολικά.  Είναι καλή η τιμή για οικόπεδο μι 300 τμ..  Η παρομοίωση της πώλησης με ένα διαμέρισμα 85 τμ αναδεικνύει το μέγεθος της αξίας της οικίας.                                 Τηλεφωνήστε για ιδέες και ας μην αγοράσετε.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

 Οι κατοικία βρίσκεται στον οικισμό Βράχο Πρεβέζης σε μικρή απόσταση από την μεγάλη και ομώνυμη τουριστική παραλία.  Έχει όλα τα πλεονεκτήματα της κωμόπολης.  Υπάρχει μία ωραία ταβέρνα με απεριόριστη θέα.  Οικογενειακή περιοχή κατάλληλη για όσους ζητούν ασφάλεια, ηρεμία και διακριτικότητα.  Επιλέγεται για κατοικία μόνιμη, παραθεριστική ή για βραχυχρόνια μίσθωσηΔΕΝ υπάρχουν κλοπές ή διαρρήξεις.  Έχετε την ασφάλεια του χωριού και των γειτόνων.  Τον Βράχο επέλεξαν πολλοί ξένοι (Γερμανοί) για μόνιμη διαμονή, αγόρασαν οικίες.  Επίσης, για τους πιο απαιτητικούς υπάρχει το λιμανάκι για το σκάφος τους.  Κυρίως, να το αγοράσετε για την μεγάλη βεράντα της οικίας.  Είναι το καθιστικό σας και θα απολαμβάνετε το φαγητό, την θέα, την φύση και την αύρα το καλοκαίριΘα κάθεστε έξω, όχι σε δωμάτιο !!! Θα ζείτε στην βεράντα.  Ο καιρός είναι πολύ καλός.

Πωλείται ισόγειος μονοκατοικία 74 τμ  μαζί με το οικόπεδο εμβαδού 500+ τμ, όπου ευρίσκεται χτισμένη.

Η κατοικία διαθέτει υπόγειο 35 τμ (είναι ισόγειο αμφιθεατρικό) για χρήση αποθήκης.  Έχει κεραμοσκεπή.  Είναι κατασκευής του 1983.  Σε εκμετάλλευσης μέσω δόμησης το οικόπεδο δικαιούται κάλυψη 240 τμ, υπόγεια 240 (ισόγεια) και 480 συνολικάΕίναι σε αμφιθεατρική περιοχή.  Έχει θέα την θάλασσα, την Λευκάδα και την Πρέβεζα το βράδυ (από το σαλόνι, υπνοδωμάτιο και την βεράντα).  Καλύτερα ρωτήστε την Πολεοδομία για την κάλυψη!!!  Σε περίπτωση επαγγελματικής εκμετάλλευσης δίνεται παραπάνω δόμηση.

Η κατοικία είναι τοποθετημένη στο κέντρο του επάνω μέρους του οικόπεδου.  Διαθέτει δύο (2) υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι, καθιστικό – κουζίνα και μπάνιο κλασσικό.  Έχει ωραία ξύλινα ταβάνια και τζάκι στο καθιστικό.  Η κουζίνα έχει γύρω-γύρω ωραία πλακάκια, μαρμάρινο δάπεδο και παράθυρο που επικοινωνεί με την βεράντα, δίνοντας φαγητά.  Έχει μεγάλη και άνετη βεράντα (σκεπή από κεραμίδι) που λειτουργεί ως καθιστικόΠου αλλού θα το βρείτε!!!  Θα ζείτε στην βεράντα !!!!

Η τιμή

Για να πωληθεί, έχει μειωθεί η τιμή. Η κοστολόγηση έγινε με αντιστοίχηση με διαμέρισμα.
Όχι παρομοίωση με οικόπεδο 300 τμ αλλά με 500+ τμ, σχεδόν το διπλάσιο !!!
Στο οικόπεδο με 300 τμ είναι πολύ χαμηλές οι τιμές αλλά δυστυχώς έχουμε 500+ τμ σχεδόν το διπλάσιο.
Όχι τιμές λουτρόπολης ή πόλεως, κανονικές για την περιοχή αλλά κτίζει 480 τμ !!!
Ζήστε σε μονοκατοικία έναντι διαμερίσματος, τώρα σας συμφέρει.
Όχι πανάκριβα ως μονοκατοικία (κτίζει 480) αλλά ως δώρο, σε τιμή διαμερίσματος 85 τμ !!!

Η τιμή του είναι 123.250 Ευρώ (το υπόγειο δεν περιλαμβάνεται)

699.5335.801 με το σταθερό, 18:00 – 21:00
πληροφορίες το απόγευμα και για ιδέες, σας ευχαριστώ !!!

 

Η φωτογραφία με την οικία είναι παλαιά. Σήμερα έχει δένδρα σε όλο το μήκος του δρόμου.
Το οικόπεδο είναι στο πίσω μέρος της οικίας, σε κεκλιμένο επίπεδο.