Το καρναβάλι της Κοζάνης με τον ξεχωριστό εορτασμό του και την γνησιότητά του, κατατάσσεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα της χώρας ,με αποτέλεσμα την αθρόα προσέλευση επισκεπτών στην πόλη μας.

Για δώδεκα μέρες αλλάζει ρυθμό όλη η πόλη και οι γειτονιές της . Τα δρώμενα πολλά και οι απαιτήσεις των πολιτών από το Δήμο, ακόμα περισσότερες. Εμείς νοιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους μας, γυναίκες και άνδρες, του κατηργημένου πλέον ΟΑΠΝ, του Τμ. Ηλεκτροφωτισμού, του Τμ. Συντήρησης & Αυτεπιστασίας, της Δ/νσης Δημοτικής Αστυνομίας, που σχεδίασαν, συμμετείχαν και συνέβαλαν για ακόμη μια φορά, στην επιτυχημένη ολοκλήρωση όλων των εκδηλώσεων του προγράμματος της Αποκριάς, χωρίς να παραλείψουν ούτε στο ελάχιστο τις καθημερινές τους υποχρεώσεις δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες και παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες και στους επισκέπτες, αντάξιες του μεγαλύτερου πολιτιστικού γεγονότος του Δήμου μας.

Πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν σ’ όλα τα παιδιά της Τμ. Καθαριότητας που για ακόμη μια φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, παραδίδοντας καθημερινά στους πολίτες πλατείες και δρόμους πεντακάθαρους, μη λογαριάζοντας αν είναι καθημερινή, Κυριακή ή Αργία, ανταποκρινόμενοι στη δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα της εξυπηρέτησης των πολιτών του Δήμου Κοζάνης .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος
Χριστοφορίδης Γεώργιος
Ο Γεν. Γραμματέας
Καστανάρας Μιχαήλ