Τον τελευταίο καιρό, στην κουλτούρα και την νοοτροπία μας έχει προστεθεί όλο και πιο δυναμικά μια εκδρομή στο εξωτερικό ή σε κάποιον κοντινό προορισμό. Είναι ένας τρόπος να γνωρίζεις νέα μέρη, να μαθαίνεις τον πολιτισμό και την ιστορία του κάθε τόπου. Ωστόσο, επειδή πάντα θέλεις να νιώθεις κομψή και στιλάτη στις διακοπές σου συχνά επιλέγεις να πάρεις μαζί τα αγαπημένα σου ρούχα, φορέματα, παπούτσια και αξεσουάρ. Πολλές φορές αναρωτιέσαι ποιος θα μπορούσε να είναι ο κατάλληλος τρόπος για να πακετάρεις τα ρούχα σου. Σε αυτό το άρθρο, συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να είναι τα ρούχα σου πάντα τακτοποιημένα όταν ταξιδεύεις.

Αγόρασε μια καλή βαλίτσα

Επέλεξε μια βαλίτσα για τα ταξίδια σου η οποία θα έχει τέσσερα ροδάκια ώστε να μπορείς να την μετακινείς πολύ εύκολα τόσο στον χώρο του αεροδρομίου όσο και σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να φοβάσαι για το περιεχόμενο της. Είτε ετοιμάζεσαι για καλοκαιρινές διακοπές είτε για έναν χειμερινό προορισμό, πάρε μαζί τα ρούχα με τα οποία θα νιώθεις άνεση και φυσικά πολύ κομψή. Τον χειμώνα, τα φουτεράκια μπορεί να καταλάβουν πολύ χώρο οπότε επέλεξε τα πιο ζεστά και μονόχρωμα κομμάτια σου που θα ταιριάζουν με τα παντελόνια σου. Ο τρόπος που θα τακτοποιήσεις θα σε βοηθήσει να είναι όλα τα ρούχα σου μαζί ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο για τη βόλτα σου. Τα ρούχα που είναι πιο ογκώδη όπως τα παντελόνια γυναικεία και τα παπούτσια σου μπορούν να αποθηκευτούν μαζί από την μια πλευρά ώστε να έχεις πολύ διαθέσιμο χώρο για τις μπλούζες και τα αξεσουάρ σου. Τα παντελόνια και τα μπλουζάκια σου μπορείς να τα κάνεις σε ρολάκια ώστε να μην τσαλακώνονται και να μπορείς να βρεις το παντελόνι που θέλεις.

Tip: Μην ξεχνάς, να αφήνεις πάντα λίγο χώρο στην βαλίτσα σου ώστε να μπορείς να πάρεις μαζί σου αναμνηστικά και σουβενίρ για εσένα και τους αγαπημένους σου.

Αγόρασε θήκες ρούχων

Σε πολλά βίντεο στο Instagram και στο Tik Tok θα έχεις δει τις θήκες ρούχων που βοηθούν να είναι τακτοποιημένα όλα σου τα ρούχα. Κάνε μια έρευνα online και βρες τους κατάλληλους οργανωτές και αποθήκευσε τα ρούχα σου με τάξη. Αυτό θα σε βοηθήσει να είναι όλα συγκεντρωμένα χωρίς να ανακατεύονται μέσα στην βαλίτσα σου. Φρόντισε επίσης τα υγρά που έχεις στο νεσεσέρ όπως οδοντόκρεμα, make up και το υγρό των φακών επαφής να τα κλείνεις πολύ προσεχτικά ώστε να μην λερωθούν τα ρούχα σου. Ιδανικά, το νεσεσέρ σου, τύλιξε το με μία στεγανή σακούλα ή θήκη για να προστατεύσεις τα ρούχα σου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου. Τα παπούτσια θα πρέπει να τα αποθηκεύεις πάντα σε μια σακούλα ή ειδική θήκη ώστε να μην έρχονται σε επαφή με τα ρούχα σου.

Tip: Μην ξεχνάς κάθε φορά που αποθηκεύεις τα παπούτσια σου να τα καθαρίζεις πολύ προσεχτικά ώστε να απομακρύνονται οι λάσπες, πετρούλες και σκόνη.