Επίσκεψη πραγματοποίησε την Τρίτη 14 Μαΐου ο συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ευάγγελου Σημανδράκου σε κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ελλησπόντου. Δέσμευσή μας η Δημοτική Ενότητα να γίνει μια Πράσινη περιοχή στην πράξη. Πρόκειται για μια περιοχή του Δήμου μας με τη μεγαλύτερη μείωση του πληθυσμού και τη μεγαλύτερη ανεργία.

Στόχος μας να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής όπως τις δυνατότητες που υπάρχουν για τον πρωτογενή τομέα και την παραγωγή ενέργειας. Η περιοχή χρειάζεται μεγάλες επενδύσεις στον εκσυγχρονισμό των αγροτικών υποδομών.

Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνουμε δράσεις για τη στήριξη της αγροτικής παραγωγής υπό την αιγίδα μιας Αντιδημαρχίας Αγροτικής Ανάπτυξης με στόχο την ανάπτυξη νέων έργων υποδομής στον αγροτικό τομέα (αρδευτικά, οδοποιία) καθώς και με την ανάδειξη και προστασία των τοπικών προϊόντων (πιστοποιήσεις προϊόντων και κατοχύρωση γεωγραφικής ένδειξης, ηλεκτρονικό μητρώο παραγωγών κ.α.).

Στους ανθρώπους του μόχθου δεν δίνεις υποσχέσεις. Ακούς προσεκτικά, σχεδιάζεις και επιστρέφεις με λύσεις. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο πρόγραμμά μας http://kozanimprosta.gr/aksones-programmatos/to-programma-mas/