Μπορεί να τα εντοπίσατε στο Pinterest ή ακόμα και στο γάμο κάποιου γνωστού σας. Σίγουρα σας ενθουσίασαν, καθώς είναι άκρως εντυπωσιακά, όμορφα και, φυσικά, πρωτότυπα. Αναφερόμαστε στα ακρυλικά προσκλητήρια – προσκλητήρια από γυαλί και plexi glass – τα οποία, αν και λίγο ακριβά σε σχέση με τα παραδοσιακά, ήρθαν για να μείνουν. Μίνιμαλ και, παράλληλα, edgy, απλά και, συγχρόνως, cool, υπόσχονται να κλέψουν τις εντυπώσεις και να μείνουν ως ένα ξεχωριστό ενθύμιο στα χέρια των καλεσμένων σας. Αν, λοιπόν, αγαπάτε τη μόδα και απλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε στα μοντέρνα αυτά “κοσμήματα”, δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την επιλογή του δικού σας.

Προσθέστε τις δικές σας υπέροχες διακοσμητικές πινελιές

Τα ακρυλικά προσκλητήρια λειτουργούν ως καμβάς. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια χρώματα αγαπάτε και να δημιουργήσετε ένα απλό ή ακόμα και ένα φαντασμαγορικό προσκλητήριο. Επίσης, μπορείτε να τυπώσετε σχήματα και ζωγραφιές, όπως ακριβώς τα έχετε φανταστεί. Στην περίπτωση που θέλετε κάτι πιο απλό, ένα διακριτικό πλαίσιο είναι υπέρ αρκετό και υπόσχεται να κάνει τη διαφορά. Μία πρόταση που ταιριάζει άψογα σε κάθε γάμο είναι το χρυσό. Λίγα γεωμετρικά χρυσά σχέδια στο προσκλητήριό σας μπορούν να το απογειώσουν!

Επιλέξτε το σχήμα που σας αρέσει περισσότερο

Το γεγονός ότι το προσκλητήριό σας είναι ακρυλικό δε σημαίνει ότι θα είναι κατ’ αποκλειστικότητα ορθογώνιο. Αντιθέτως, μπορείτε να επιλέξετε διάφορα σχήματα τα οποία σας αρέσουν και να κόψετε ανάλογα τα προσκλητήριά σας. Τι πιο ιδιαίτερο και εντυπωσιακό από ένα προσκλητήριο από plexi glass σε σχήμα διαμαντιού;

Συνδυάστε το με ένα ιδιαίτερο backdrop

Αν και ιδιαίτερα εντυπωσιακή από μόνη της, η plexi glass επιφάνεια του προσκλητηρίου σας θα έδειχνε ακόμα πιο υπέροχη εάν είχε ένα καλό backdrop. Το ιδανικότερο θα ήταν να επιλέξετε ένα έντονο

και φωτεινό χρώμα, ώστε να δημιουργείται όμορφη αντίθεση με το χρώμα των γραμμάτων. Αν θέλετε, αντί για το κλασσικό backdrop, μπορείτε να δημιουργήσετε μία εντυπωσιακή χειροτεχνία από λουλούδια που θα λειτουργήσει ως τέτοιο. Η επιλογή είναι δική σας και οι δυνατότητες άπειρες!
Ειρήνη Σαρακατσάνου