Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον Εθνικό Εκλογικό Κατάλογο, είναι μέλη ή φίλοι του Κινήματος ή κατά την ημέρα της ψηφοφορίας συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση εγγραφής ως μέλος ή φίλος του Κινήματος. Όλοι όσοι ψηφίσουν καταβάλλουν συνδρομή τριών (3) ευρώ, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα διεξαγωγής της διαδικασίας. Στο εκλογικά κέντρα του Απόδημου δικαίωμα ψήφου θα έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον Εθνικό Εκλογικό Κατάλογο, οι οποίοι θα πιστοποιούνται με την ίδια διαδικασία που θα γίνεται η πιστοποίηση στα εκλογικά τμήματα του εσωτερικού και απαραίτητα εάν δεν είναι μέλη ή φίλοι θα καταθέτουν συμπληρωμένη αίτηση εγγραφής μέλους ή φίλου.

Στα εκλογικά τμήματα του εσωτερικού μπορείτε να προσέλθετε για να ψηφίσετε από 7:00 έως 19:00.Όλοι όσοι ψηφίσουν καταβάλλουν συνδρομή τριών (3) ευρώ, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα διεξαγωγής της διαδικασίας. Στο εκλογικά κέντρα του Απόδημου δικαίωμα ψήφου θα έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον Εθνικό Εκλογικό Κατάλογο, οι οποίοι θα πιστοποιούνται με την ίδια διαδικασία που θα γίνεται η πιστοποίηση στα εκλογικά τμήματα του εσωτερικού και απαραίτητα εάν δεν είναι μέλη ή φίλοι θα καταθέτουν συμπληρωμένη αίτηση εγγραφής μέλους ή φίλου.

Στα εκλογικά τμήματα του εσωτερικού μπορείτε να προσέλθετε για να ψηφίσετε από 7:00 έως 19:00.

Για την ταυτοποίησή τους οι ψηφοφόροι πρέπει να έχουν μαζί τους είτε αστυνομική ταυτότητα, είτε διαβατήριο είτε δίπλωμα οδήγησης. Οι πολίτες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα, εκτός από το έντυπο ταυτοπροσωπίας θα πρέπει απαραίτητα εκτός από τη αίτηση εγγραφής μέλους ή φίλου να καταθέσουν και πιστοποιητικό ΑΜΚΑ από την εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ. Οι αλλοδαποί που μένουν στη χώρα μας υποχρεωτικά θα πρέπει να έχουν διαβατήριο, άδεια παραμονής σε ισχύ στη χώρα μας, πιστοποιητικό ΑΜΚΑ από την εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ και απαραίτητα εάν δεν είναι μέλη του Κινήματος να καταθέσουν αίτηση εγγραφής μέλους ή φίλου του Κινήματος.

Όσοι είναι γεννηθέντες το 2005 (είναι δηλαδή 16 ετών) για να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου θα πρέπει εκτός από την ταυτότητα και την αίτηση εγγραφής μέλους ή φίλου να καταθέσουν υποχρεωτικά και εκτυπωμένο από την εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ πιστοποιημένο ΑΜΚΑ.

Δείτε τα εκλογικά κέντρα στο Νομό Κοζάνης:

Αυτά είναι τα εκλογικά κέντρα της Π.Ε. Κοζάνης για τις εκλογές προέδρου του ΚΙΝΑΛ