ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λήξη της χιονοδρομικής περιόδου 2022-23

Από αύριο, Τρίτη (26/4/2022), το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας θα είναι κλειστό, καθώς η άνοδος της θερμοκρασίας και η χιονοκάλυψη των πιστών δεν επιτρέπουν την ασφαλή λειτουργία του.

Ευχαριστούμε όλους τους χιονοδρόμους, τους συλλόγους και τους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα που μας τίμησαν με τη συνεχή παρουσία τους στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας τη φετινή χρονιά.

Την αγάπη των επισκεπτών για το Χ/Κ την αποδεικνύει άλλωστε περίτρανα και το νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Η Επιτροπή Διοίκησης, οι εργαζόμενοι σε αυτό, μόνιμοι και εποχικοί, έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Χ/Κ. Λόγω των προσπαθειών αυτών και των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας δεν ήταν τη φετινή χρονιά απλά το πρώτο Χ/Κ που ξεκίνησε τη λειτουργία του αλλά ήταν και το Χ/Κ που παρέμεινε ανοιχτό τις περισσότερες ημέρες από όλα τα υπόλοιπα χιονοδρομικά κέντρα σε πανελλήνιο επίπεδο.

Από αύριο θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες μας, ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή λειτουργία για την επόμενη χιονοδρομική περίοδο 2022-23 με συνέπεια, διαφάνεια, ασφάλεια αλλά και με απόλυτο σεβασμό στους επισκέπτες έτσι ώστε να είναι το Εθνικό χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας πανέτοιμο να υποδεχτεί τους φανατικούς, και όχι μόνο χιονοδρόμους, καθώς και τους αθλητικούς Συλλόγους χιονοδρομίας από όλη την Ελλάδα και να φιλοξενήσει για άλλη μια χρονιά αγώνες αθλητών υψηλού επιπέδου.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους παλιούς φιίλους αλλά και τους πάρα πολλούς νέους fun της Βασιλίτσας.

Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία ενημερώνοντας σας για την πρόοδο των εργασιών για τη νέα χρονιά.

Καλή συνέχεια σε όλους!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χιονοδρομική περίοδο!
Keep moving forward

Παρακαλούμε για την ασφάλεια σας να μη εισέρχεστε για κανένα λόγο σε οποιαδήποτε από τις πίστες του Χ/Κ. Η είσοδος σε αυτές εγκυμονεί απρόβλεπτους κινδύνους  για όλους και το Χ/Κ δεν έχει καμία ευθύνη για πιθανά ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν