Βίντεο ντοκουμέντο από την κλοπή γουναρικών από επιχείρηση στην Καστοριά τον περασμένο Οκτώβριο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ.

Ανάμεσα στους Σέρβους κλέφτες, είναι και ένας 45χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν στην Αθήνα ως μέλος της περιβόητης συμμορίας “Ροζ Πάνθηρες”.

Στο οπτικό υλικό, που εξασφάλισε η ΕΡΤ ο 45χρονος Σέρβος κουβαλάει τους υφασμάτινους σάκους με τις γούνες και τα παλτά στο αυτοκίνητο της συμμορίας.

Η «χρυσή» κλοπή είχε σημειωθεί ξημερώματα, στις 20 του περασμένου Οκτωβρίου.

Αφού παραβίασαν παράθυρο του ισογείου, και ενώ χτυπούσε ο συναγερμός, ένας από τους δράστες, μπήκε στην επιχείρηση, αφαίρεσε 110 γουναρικά, αξίας 500.000 ευρώ.

Οι συνεργοί του τα φόρτωσαν σε αυτοκίνητο, και μετέφεραν τα κλοπιμαία σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.

Λίγες ημέρες αργότερα η Ασφάλεια Καστοριάς, πέρασε χειροπέδες στη Θεσσαλονίκη, στον 45χρονο Σέρβο αρχιμαφιόζο και έναν συνεργό του, και βρήκαν ένα μεγάλο μέρος από τις κλεμμένες γούνες κρυμμένες σε διαμέρισμα.

Στις 2 Νοεμβρίου συνελήφθη και ο Έλληνας ιδιοκτήτης του σπιτιού που είχαν βρει καταφύγιο οι δύο Σέρβοι, ενώ προχθές συνελήφθη στη Χαλκιδική ένας 38χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε περιφερειακό ρόλο στην κλοπή των γουναρικών.

Πηγή: ΕΡΤ