ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ ΓΙΑ ΑΛΚΙΝΟΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΩΤΗ ΚΙΟΥΡΤΣΟΓΛΟΥ
Ασφυκτικά γεμάτη η αυλή!

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις φιλοξενώντας έναν πολύ αγαπημένο καλλιτέχνη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, μαζί με τον δικό μας, αλλά και φίλο του, Γιώτη Κιουρτσόγλου. Ο κόσμος όχι μόνο γέμισε την αυλή του Φιλοπρόοδου αλλά στέκονταν και όρθιοι ακόμα και έξω στον δρόμο, περιμένοντας υπομονετικά για να ακούσουν τον αγαπημένο έλληνα τραγουδοποιό. Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και φυσικά αντάμειψαν τους θεατές που έσπευσαν να τους ακούσουν.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, μίλησε στους δημοσιογράφους με ευχάριστα λόγια για την εμφάνισή του στην Κοζάνη και ειδικότερα στην αυλή του φιλοπρόοδου, ενώ χαρακτήρισε αδελφικό φίλο τον Γιώτη Κιουρτσόγλου, για τον οποίο ανέφερε ότι έπαιξε σπουδαίο ρόλο στη μουσική του πορεία. Από την πλευρά του ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, τόνισε πως είναι μεγάλη χαρά για τον ίδιο πως “ξανασυναντάει” τα τραγούδια του Αλκίνοου και τα παρουσιάσει από μια άλλη οπτική γωνία.
Η συναυλία περιελάμβανε μουσικά τραγούδια από την πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στη μουσική σκηνή της χώρας, καθώς και κάποια παραδοσιακά κομμάτια από την Κύπρο.
Επόμενη μουσική συνάντηση από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, ώρα 9.30 μ.μ. Πρωταγωνίστρια η Πέννυ Μπαλτατζή με μια εκδήλωση με τίτλο “κι όμως υπάρχει χαρά” σε μια παράσταση swing in the city. Λίγο πιο πριν, την Τετάρτη 28 Ιουνίου, θα προβληθεί στο πλαίσιο του θερινού σινεμά “Η ατιμασμένη”, μια ταινία του 1931, με την Μάρλεν Ντίτνριχτ. Στην αυλή, στην κερασιά από κάτω…

Β.Σ.