ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ “ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ” ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Με …κακό σίριαλ εξελίσσεται η προσπάθεια εκλογής νέου προεδρείου στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, αφού μπαίνουν για μια ακόμη φορά εμπόδια στις εκλογές της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου, μετά από ένσταση που κατέθεσαν τέσσερα σωματεία που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, τα Σωματεία της Ταξικής Ενότητας : Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, Γουνεργατών Σιάτιστας , Συνδικάτο Οικοδόμων και το ΣΕΕΝ (Εργατοτεχνικών και Εργαζομένων στην Ενέργεια) , έκαναν ένσταση κατά της διαδικασίας, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία θα εκδικαστούν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30.
Στόχος τους είναι να προσφύγουν κατά του επαναληπτικού 35ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου, ζητώντας την ακύρωσή του . Μάλιστα ζητούν δικαστικά την προσωρινή ακύρωση του συνεδρίου, την επανάληψή του καθώς και την επανάληψη της εκλογής εφορευτικής επιτροπής.

Να σημειωθεί πως στο δικαστήριο αναμένεται να δώσουν το “παρών” και εκπρόσωποι των άλλων παρατάξεων, μάλιστα κάποιες πλευρές προτίθενται να πουν ότι η διαδικασία του συνεδρίου παρεμποδίστηκε την περασμένη Κυριακή.

Β.Σ.