Κε Δήμαρχε

Κες και Κοι της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Εορδαίας

Μετά την χθεσινή Δημοσίευση του Δημάρχου στα ΜΜΕ

Για το θέμα της είσπραξης πολλών τιμολογίων εκ του Δήμου μας

Από την ΑντιΔήμαρχο Πολιτισμού και Δημοσίων Σχεσεων του Δήμου κ. Μαρία Αντωνιάδου ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝ Ν’ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΑΚΑΡΙΑΙΑ όπως ΛΕΤΕ, για να πείτε αυτά που δημοσιεύσατε ,διότι Είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΟΜΙΚΑ ότι κάθε φυσικό πρόσωπο και ο Αντιδήμαρχος Και Δημοτικός Σύμβουλος ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, εφ όσον προσκομίσει στην αρμόδια Υπηρεσία ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ και δεν ξεπερνάει με τον τελευταίο νόμο τα 10.000 ευρώ ετησίως.

Ουδέποτε σταθήκαμε στο νομικό μέρος της υπόθεσης, σε όλες τις τοποθετήσεις μας από τον Μάρτιο του 2022 και φτάσαμε 5 πέντε μήνες μετά , να διαιωνίζετε ΕΣΕΙΣ το ίδιο θέμα μη μπορώντας να πάρετε ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ , ΔΙΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΚΤΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ γιατί αυτοί που ψηφίστηκαν να υπηρετούν τον κόσμο, αφήνουν π.χ τους εμπόρους απ έξω και κομίζουν χρηματικές ωφέλειες στον εαυτό τους.

Να υπογραμμίσουμε δε ότι το ανωτέρω φαινόμενο ,να πουλάνε δηλαδή Αντιδήμαρχοι προϊόντα τους στο Δήμο τους δεν παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα τουλάχιστον σ επίπεδο Δυτ.Μακεδονιας ,σε κανέναν Δήμο. Μπορούμε να πούμε ότι πρωτοτυπήσαμε!

Αξιώνουμε να μην παίζετε με τη νοημοσύνη μας !

Πτολεμαΐδα 9.8.2022

Η Αξιωμ.αντιπολιτευση του Δήμου Εορδαίας.

Δεν συντρέχει κανένας λόγος πειθαρχικής δίωξης των δύο Αντιδημάρχων Δήμου Εορδαίας, αποφάνθηκε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας