Το Σωματείο μας, ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη σεζόν 2022-2023 θα διατίθενται μέχρι Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, την ερχόμενη Κυριακή, εισιτήρια θα διατίθενται μόνο στις θύρες του γηπέδου.

Καθώς απομένουν ακόμα 12 εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα, αγώνες για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης αλλά και φιλικοί αγώνες που θα διεξαχθούν μέχρι και τη λήξη του πρωταθλήματος, η ΑΕΠ Κοζάνης καλεί τους φίλους της να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας στην πραγματικά ελκυστική τιμή των 100 ευρώ.

Γνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που ζει η ελληνική κοινωνία, η ΑΕΠ Κοζάνη1 ακολουθεί μια πραγματικά κοινωνική οικονομική πολιτική στις τιμές των διαρκείας.

Η αλήθεια δε είναι, ότι ελάχιστη υπήρξε η μέχρι τώρα υποστήριξη, καθώς ακόμα και πολλοί γνωστοί ως φίλαθλοι της ΑΕΠ Κοζάνης, δεν ανταποκρίθηκαν, την ώρα που η νεαρή μας ομάδα τόσο με τα αποτελέσματα όσο και με την γενική της παρουσία, τους έχει κάνει περήφανους.

Η οικονομική αλλά και η ηθική κυρίως στήριξη, είναι κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερα το Σωματείο μας.

Από την Κυριακή θα ισχύει γενική είσοδος στην τιμή των 10 ευρώ.