Με νέα πρόσωπα και πάντα με στόχους ιδιαίτερους, συνεχίζει η ΑΕΠ Κοζάνης τη…μοναχική της πορεία.

Στα τρία χρόνια παρουσίας της με τη νέα ηγεσία, η ομάδα της Κοζάνης, έχει κερδίσει το σεβασμό των αντιπάλων και την αγάπη των φίλων της.

Με μια διαφορετική φιλοσοφία, μέσα σε ένα τοξικό ποδοσφαιρικό αλλά και κοινωνικό κλίμα, με όποιες δυνάμεις αντλεί από τους υγιείς φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής, έχει δώσει μια άλλη διέξοδο στη νεολαία της Δυτ. Μακεδονίας.

Μακριά από άρρωστες συναλλαγές, συμβιβασμούς και δοσοληψίες που χαρακτηρίζει το μεγαλύτερο κομμάτι πια του χώρου, με θυσίες οικονομικές…εξωπραγματικές για τις εποχές που ζούμε, διάλεξε και συνεχίζει το δύσκολο δρόμο.

Φέτος και πάλι η ΑΕΠ Κοζάνης, θα είναι πρωταγωνιστής σε πολλούς τομείς.

Με τον Ιταλό τεχνικό κ. Σένα, έναν ειδήμονα στην εκγύμναση νέων παιδιών κυρίως, με την προσθήκη πολλών 15χρονων και 16χρονων παιδιών της περιοχής μας, που αποτελούν την αφρόκρεμα της περιοχής και ταυτόχρονα με έλευση παιδιών όπως του Ρίντι Σάλα και του Γκανέζου Αμίνου, θα δώσει και πάλι χάρες, πολλές χαρές σε όλους όσους αγαπούν το υγιές ποδόσφαιρο.

Τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Το Σωματείο μας, περιμένει από τους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ της περιοχής να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, που μόνο υγεία εκπέμπει.

Να βρεθούν κοντά σε μια ομάδα, που μόνο κοινωνικό έργο εκτελεί, δίνοντας σε παιδιά της περιοχής μας, τη δυνατότητα να αποτελέσει η ΑΕΠ Κοζάνης το εφαλτήριο για μια μεγάλη καριέρα, κάτι που ήδη έχει αποδείξει.

Να στηρίξουν μια προσπάθεια για ένα ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ποδόσφαιρο, κάτι που έχει ανάγκες το ίδιο το άθλημα αλλά και οι οικογένειες μας πια.