Η Δ.Ο.Υ. Κοζάνης έχει συμμορφωθεί πλήρως στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Α.Α.Δ.Ε. και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών αλλά και των υπαλλήλων, γίνεται έκκληση να αποφεύγονται οι μετακινήσεις προς την υπηρεσία για διάφορες συναλλαγές, εάν δε συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Άλλωστε πολλές διαδικασίες διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά και στο διαδίκτυο υπάρχουν όλα τα τηλέφωνα των τμημάτων για περαιτέρω πληροφόρηση.

Αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις και τηρώντας τους βασικούς κανόνες υγιεινής μπορούμε να προστατευτούμε όλοι.

Από Δευτέρα 16/3/2020 και μέχρι νεώτερης ενημέρωσης, η Δ.Ο.Υ. ΚΟΖΑΝΗΣ όπως και όλες οι Δ.Ο.Υ. της επικράτειας, ύστερα από σχετική απόφαση του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. θα διενεργεί συναλλαγές με τους φορολογούμενους μόνο ύστερα από ραντεβού και μόνο για περιπτώσεις που δεν δύναται να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά.

Αιτούμενα πιστοποιητικά, βεβαιώσεις, κ.α., θα αποστέλλονται στον φορολογούμενο αποκλειστικά μέσω email και εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί, θα οριστεί συνάντηση, εάν κρίνεται απαραίτητη η φυσική παρουσία.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της Δ.Ο.Υ. ΚΟΖΑΝΗΣ, όπως και τα fax είναι μεταξύ άλλων αναρτημένα και στον ιστότοπο της Α.Α.Δ.Ε., ενώ τα email επικοινωνίας είναι [email protected] και [email protected]

Αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις και τηρώντας τους βασικούς κανόνες υγιεινής, μπορούμε να προστατευτούμε όλοι.