Έναρξη των 36ων Λασσανείων του Δήμου Κοζάνης σήμερα και ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης διοργάνωσε «Λευκή Νύχτα» με πολλές εκπλήξεις.
Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα στο πλαίσιο των ενεργειών του εμπορικού συλλόγου για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των καταστημάτων και φυσικά τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στην αγορά της πόλη μας.
Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα εορταστική με τον κόσμο να κάνει τη βόλτα του στα μαγαζιά και με τη συναυλία των Κατσιμίχα-Καζούλη που συνέβαινε την ίδια ώρα στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.
Κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 12 τα μεσάνυχτα με μοναδικές προσφορές! Επίσης διοργανώθηκε event street food από την εταιρία Πιτένης στην κεντρική πλατεία ενώ υπήρχαν μικρότερα street food σημεία με κεράσματα στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους.
Πριν την έναρξη της συναυλίας το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης είχε ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους.
Αυτή τη φορά η όλη διοργάνωση είχε και κοινωνικό χαρακτήρα με όπου πραγματοποιήθηκε η δράση «Συλλέγουμε τρόφιμα για την Κοινωνική Τράπεζα τροφίμων του Δήμου» με ειδικό χώρο για τη συγκέντρωση τροφίμων προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορους πολίτες του Δήμου μας που τα έχουν άμεση ανάγκη.