ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 500 ΚΑΡΤΕΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Συνεχίζει τις προσπάθειές του το Επιμελητήριο Κοζάνης για τη λειτουργία εκπτωτικής κάρτας στα μέλη του, προσφέροντας καλύτερες τιμές στους κατόχους και παράλληλα, στηρίζοντας την τοπική αγορά. Μάλιστα, η αρχή έγινε ήδη με την πρώτη κοινωνική ομάδα, το σύλλογο δημοτικών υπαλλήλων Κοζάνης!

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης Κώστας Κυριακίδης, παρόμοια προσπάθεια είχε ξεκινήσει στο παρελθόν, ωστόσο, δυστυχώς, συνέπεσε με το κλείσιμο της Συνεταιριστικής τράπεζας . Πλέον , ομόφωνα, η διοίκηση του ΕΒΕ Κοζάνης αποφάσισε να προχωρήσει στην έκδοση εκπτωτικής κάρτας για τα μέλη του. οι καταναλωτές που θα την έχουν, θα δικαιούνται κάποια έκπτωση ανάλογα το προϊόν , όπως θα ορίζεται από το κατάστημα που θα συμμετέχει στην εκπτωτική κάρτα. Όποιες επιχειρήσεις θέλουν να συμμετέχουν στη διαδικασία, θα πρέπει να περάσουν από το επιμελητήριο Κοζάνης, δηλώνοντας το ποσοστό έκπτωσης των προϊόντων της επιχείρησης. Όπως διευκρίνισε ο ίδιος, έχει το δικαίωμα η κάθε επιχείρηση να δηλώσει διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης, ανάλογα με το κάθε προϊόν, τα οποία κατασκευάζει ή εμπορεύεται. Η εν λόγω λίστα θα ανακοινώνεται στους καταναλωτές από το επιμελητήριο Κοζάνης, ώστε να έχουν γνώση της έκπτωσης στα καταστήματα που επισκέπτονται.

Πρώτη συμφωνία έγινε με τον σύλλογο δημοτικών υπαλλήλων, τα 500 μέλη του οποίου θα λάβουν έκπτωση. Ανάλογη δυνατότητα έχουν και όλες οι υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες της Κοζάνης. “Στόχος είναι η αγορά της ΠΕ Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας να προσφέρει ποιότητα, ποσότητα και καλές τιμές. Όλοι οι συνάδελφοι προσέφεραν καλές υπηρεσίες , σε καλές τιμές και είναι ανταγωνίσιμοι”, κατέληξε ο κ. Κυριακίδης.

 

Β.Σ.