Μετά από ενέργειες του ΟΑΠΝ βρέθηκε την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στο στρατιωτικό γήπεδο εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη η οποία έκανε την πρώτη εκτίμηση – μελέτη για την επανατοποθέτηση νέων πιστοποιημένων λυόμενων κερκίδων.

Όπως δήλωσε πρόσφατα στην τηλεοπτική εκπομπή Ματιές στα σπορ ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ κ. Γιάννης Τσιομπάνος τόνισε για μια ακόμη φορά πως εύκολο είναι να γκρεμίσεις κάτι αλλά δύσκολο να χτίσεις, απαντώντας στην ερώτηση για το που βρίσκεται το θέμα της επανατοποθέτησης των κερκίδων στο στρατιωτικό γήπεδο.

Σήμερα ο κ. Τσιομπάνος έδειξε όμως και με πράξεις πως υπάρχει η θέληση αλλά και η διάθεση απ’ όλη τη νέα δημοτική αρχή αλλά και από τον δήμαρχο. Λάζαρο Μαλούτα να τοποθετηθούν νέες κερκίδες.

Έχουμε δρόμο ακόμα τόνισε … Οι πρώτες ενέργειες πάντως έγιναν, πήραμε γραπτή άδεια από την ταξιαρχία για την τοποθέτηση πιστοποιημένων κερκίδων, η νέα διετής παραχώρηση του στρατιωτικού γηπέδου στον Δήμο ήρθε στα γραφεία του ΟΑΠΝ, έρευνα αγοράς νέων πιστοποιημένων λυόμενων κερκίδων έγινε και σήμερα εδώ στο στρατιωτικό έφτασε εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη για να κάνει την πρώτη εκτίμηση και τον έλεγχο του χώρου.

Πηγή:matiesstasport.blogspot.com