Υλικά που θα χρειαστούμε…

  • 2 κ.σ.βούτυρο
  • 1 κ.σ.γλυκόζη
  • 1 φλ.τσ.ζάχαρη
  • 2 κ.σ.αλεύρι
  • 3 φλ.τσ.ινδική καρύδα
  • 3 αυγά

Μέθοδος εκτέλεσης…

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι και την ινδική καρύδα. Προσθέτουμε τα αυγά ελαφρά χτυπημένα.
  2. Σε ένα κατσαρολάκι ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει το βούτυρο . Αποσύρουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
  3. Στη συνέχεια το ρίχνουμε στο μπολ με το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους.
    Αφού κρυώσει το μείγμα το βάζουμε σε ένα κορνέ . Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και βγάζουμε με το κορνέ ροζέτες πάνω στη λαδόκολλα.
  4. Ψήνουμε τα ινδοκάρυδα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ο C για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

The 3 Cooks