Υλικά που θα χρειαστούμε…
- 2 κ.σ.βούτυρο
- 1 κ.σ.γλυκόζη
- 1 φλ.τσ.ζάχαρη
- 2 κ.σ.αλεύρι
- 3 φλ.τσ.ινδική καρύδα
- 3 αυγά
Μέθοδος εκτέλεσης…
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι και την ινδική καρύδα. Προσθέτουμε τα αυγά ελαφρά χτυπημένα.
- Σε ένα κατσαρολάκι ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει το βούτυρο . Αποσύρουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
- Στη συνέχεια το ρίχνουμε στο μπολ με το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους.
Αφού κρυώσει το μείγμα το βάζουμε σε ένα κορνέ . Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και βγάζουμε με το κορνέ ροζέτες πάνω στη λαδόκολλα. - Ψήνουμε τα ινδοκάρυδα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ο C για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.