Στην εκπομπή “Alpha παντού” ήταν καλεσμένη το πρωί της Πέπτης 3 Σεπτεμβρίου η σεφ από τα Σέρβια Νανά Γκαμπούρα η οποία από την “Κουζίνα της μαμάς Άννας” εκτέλεσε τη συνταγή “ριζότο με καραβίδες και κρόκο κοζάνης” προωθώντας δύο βασικά και πασίγνωστα προϊόντα τις περιοχής μας, τον κρόκο Κοζάνης και τις καραβίδες της λίμνης Πολυφύτου. Με αφορμή τη συνταγή μίλησε για τις ευεργετικές ιδιότητες του κρόκου, ότι συμβάλλει στον καλό μεταβολισμό, έχει αντικαρκινικές ιδιότητες και μπορεί να κάνει νόστιμο κάθε φαγητό και ρόφημα.

Δείτε την απολαυστική συνταγή στο βίντεο: