Δεν αισθάνομαι αντάρτης δήλωσε ο Γιώργος Αμανατίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον Ant1. “Μέχρις τρεις μήνες ήμουν βουλευτής και τίμησα το ρόλο μου. Αν είχα εκλεγεί βουλευτής δεν θα ήμουν υποψήφιος περιφερειάρχης γιατί θα είχα τη δυνατότητα να προφέρω στον τόπο μου” σημείωσε. Σε ερώτηση αν θα στήριζε τον περιφερειάρχη για κομματικούς λόγους από την θέση του βουλευτή απάντησε :”Ναι θα στήριζα το καλό του τόπου μου”.
Σε ερώτηση αν οικειοποιηθεί το κυβερνών κόμμα την εκλογή του, δεν απάντησε μιας και δεν το έχει σκεφτεί. Για την συνεργασία του με την τρίτη παράταξη είπε: “Αναμένω να ληφθούν οι αποφάσεις από την κα Ζεμπιλιάδου και τα όργανά τους. Είναι αυτονόητο ότι στην πολιτική πολλά γίνονται και δεν λέγονται” πρόσθεσε για την πιθανή συνεργασία.
Σε νέα ερώτηση αν θα βαφτεί μπλε ο χάρης εν εκλεγεί απάντησε: “Το χρώμα που υπερέχει είναι γνωστό. Τα χρώματα δεν έχουν σημασία, σημασία έχει το πρόγραμμα, οι στόχοι, να είμαστε κοντά στην κοινωνία”.
Ιωάννα Παπαδημητρίου


















