Τέσσερα καφέ, δύο στην έξοδο προς Θεσσαλονίκη και δύο στο κέντρο της πόλης ως εστίες του ιού κατονόμασε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ.Νίκος Χαρδαλιάς στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με φορείς στο κτίριο της Π.Ε.Κοζάνης.Εκεί βρέθηκαν θετικά πολλά κρούσματα νεαρών, τα οποία είναι και τα περισσότερα στην περιοχή.
Μέσα στις εστίες ανέφερε και ένα πάρτυ στο Χρώμιο, 70 ατόμων σε οικία με πολλούς νέους να έρχονται από την Κοζάνη.Εκεί βρέθηκαν 11 θετικοί.Δύο γάμοι , μια κηδεία και πολλές ακόμα μικρές ή μεγαλύτερες εστίες μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση συμπεριλαμβανομένων των εργαζόμενων στην Πέλλα που διέσπειραν και εδώ τον ιό.
Μην χάνουμε όμως το δάσος , τα περισσότερα κρούσματα σημειώθηκαν σε νέους , οι οποίι προφανώς δεν τηρούσαν με επιμέλεια τα μέτρα.
Ιωάννα Παπαδημητρίου


















