Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ” πραγματοποίησε την Παρασκευή 17-11-2017 με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη ενδοσχολική εορτή για να τιμήσει την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου, κατά τη διάρκεια της οποίας συνδέθηκε ζωντανά με το ραδιόφωνο της ΕΡΑ Κοζάνης.
Στις 12.00 μ. της ίδιας ημέρας συμμετείχε με το σχήμα έντεχνης μουσικής και μέρος της ευρωπαϊκής χορωδίας στην εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου που διοργάνωσε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου η Περιφερεαική Ενότητα Κοζάνης μαζί με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης.
Παρουσίασε το χρονικό των γεγονότων διανθισμένο με τραγούδια και ποιήματα και συγκίνησε το ακροατήριο με το βραβευμένο τραγούδι “Χώρα Ελλάδα μας γλυκιά”. Θερμές ευχαριστίες στο συνθέτη του τραγουδιού καθηγητή κ. Ντόνα Νικόλαο, στην καθηγήτρια κ. Κουζιάκη Μαρία και σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κεχαγιάς Φώτης, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης κ. Βόντσα Βασιλική, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης κ. Γκαμπούρας Ιωάννης και σχολικοί σύμβουλοι.
Δείτε σχετικά βίντεο και φωτογραφίες.