Τον εγχώριο και διεθνή «παλμό» του κλάδου τροφίμων-ποτών θα καταγράψει το εκθεσιακό «δίδυμο» Detrop – Oenos, που θα διοργανώσει από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2017 η ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Δύο Μεγάλα Θεματικά Σαλόνια βρίσκονται στο επίκεντρο των δυο διοργανώσεων.
Το πρώτο σαλόνι θα εστιάσει στο Ελαιόλαδο και την Ελιά, τους θησαυρούς της ελληνικής γης και της μεσογειακής διατροφής. Tο δεύτερο σαλόνι θα εστιάσει στα Αποστάγματα και τους «πρωταγωνιστές» τους. Σε αυτά συμμετέχουν και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιμέρων με αξιώσεις, όπως και η σειρά El Greco του Μπαγκατζούνη.
Ι.Π.