Δημήτρης Κούβελας: Η συνέχεια ανήκει στο Γιώργο Κασαπίδη – Στάθης Κωνσατντινίδης: Υπάρχει πολιτική διακύβευμα στις περιφερειακές εκλογές

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας  βρέθηκε το Σάββατο στο Βελβεντό και προΐστατο σε κυβερνητικό κλιμάκιο  που ακολούθησε την περιοδεία του Γιώργου Κασαπίδη .Μετά την βόλτα στα σοκάκια του Βελβεντού ανέφερε: ”Είμαστε εδώ δίπλα στο Γιώργο Κασαπίδη να δείξουμε τη στήριξη της ΝΔ και του Κυριακού Μητσοτάκη .Πιστεύουμε ότι ο Γιώργος Κασαπίδης έκανε πολύ δουλειά και οι πολίτες θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του .Ενωμένη ΝΔ δεν φοβάται κανέναν κίνδυνο.

Ο Δημήτρης Κούβελας με τη σειρά του πρόσθεσε ότι πρέπει η Δυτική Μακεδονία να κερδίσει το στοίχημα της ομαλής και δίκαιης μετάβασης. Κορυφαίος παράγοντας αυτής της προσπάθειας είναι ο Γιώργος Κασαπίδης, όπως είπε.Η επόμενη θητεία θα φέρει τη πρωτοπορία και η συνέχεια ανήκει στο Γιώργο Κασαπίδη.

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης σημείωσε ότι    υπάρχει πολιτική διακύβευμα στις περιφερειακές εκλογές Οι περιφέρειες συνάδουν και πρέπει να εναρμονίζονται  με τις πολιτικές της κυβέρνησης. Το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει και πρέπει να συνεχιστεί .

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Ο Στέλιος Πέτσας στο Βελβεντό -Κυβερνητικό κλιμάκιο για τη στήριξη του Γιώργου Κασαπίδη

Στάθης Κωνσταντινίδης: Τα κόμματα έχουν κανόνες- Αν έχει κάνει από τη αρχή τις επιλογές σου να το σεβαστώ