Στέλιος Πέτσας: Οι εκλογές έχουν πολιτικό αποτύπωμα

Κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον Στέλιο Πέτσα επισκέφτηκε το Βελβεντό το Σάββατο το πρωί. Μετά από μια βόλτα στην αγορά , ακολούθησε ομιλία του Γιώργου Κασαπίδης το πνευματικό κέντρο. Ο Στέλιος Πέτσας , πρώην αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές έχουν πολιτικό αποτύπωμα . «Δεν νοείται η κυβέρνηση να μην έχει συνεργασία με την Περιφέρεια». Μίλησε για συναντίληψη με τους περιφερειάρχες «Πιστεύουμε ότι με το έργο του Γιώργου Κασαπίδης η περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται σε καλά χέρια .Να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι σαν ΝΔ».

Ο Δημήτρης Κούβελας , βουλευτής Α Θεσσαλονίκης τόνισε ότι η ΝΔ δεν επιλέγει υποψηφίους περιφερειάρχες αυτούς που κέρδισαν τις εκλογές την προηγούμενη φορά με τη δική της σημαία. Υπάρχουν επιλογές διαφορετικές ακόμα και όταν κάποιοι περιφερειάρχες είχαν νικήσει «Είναι η επιβράβευση και επιβεβαίωση στην καλή δουλειά του Γιώργου Κασαπίδη για το έργο του».

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης , υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας -Θράκης ξεκαθάρισε ότι η Ν Δ κάνει μια συνενταγμένη πολιτική. «Τα κόμματα έχουν κανόνες και πρέπει να τους σεβόμαστε. Τι να γίνε όταν έχουμε διαφορετική άποψη; Να λειτουργήσουμε διχαστικά και να ερχόμαστε σε δύσκολη θέση με ανθρώπους που δώσαμε κοινούς αγώνες; Αν έχει κάνει από τη αρχή τις επιλογές σου να το σεβαστώ, αν εκπορεύονται από άλλες συγκυρίες και άλλους λόγους , τότε όχι».

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Ο Στέλιος Πέτσας στο Βελβεντό -Κυβερνητικό κλιμάκιο για τη στήριξη του Γιώργου Κασαπίδη