Το επόμενο ViMa μας ……..

Οι Ahepa Hellas AHEPA Hj-15 “Ioannis Τrantas” Κοζάνης με την πολύτιμη συμβολή της εθελοντικής ομάδας ViMaLab, Βιβή Νίκου και Μαρκοπούλου Μαρία, σας προσκαλούν στο επόμενο βήμα τους στην εκδήλωση με τίτλο:

«Ωδή στη γυναίκα Χαμόγελο στα παιδιά» στην πόλη της Κοζάνης.

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 στις 7:00μ.μ στο Tip Top Bar Restaurant.

Ένα κάλεσμα στις γυναίκες της πόλης, όπου η καθεμία και όλες μαζί, θα μεταφέρουν τη δική τους εμπειρία και το άκουσμα της δικής τους φωνής, της δικής τους εμπειρίας, με λόγο αφυπνιστικό, θα πυροδοτήσει συζητήσεις που αξίζει να μοιραστούν.

Στόχος της εκδήλωσης και πάλι το χαμόγελο των παιδιών. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε δομές της πόλης που απασχολούνται και εκπαιδεύονται καθημερινά παιδιά με και χωρίς αναπηρία καθώς και στην Ελληνική Δράση Αφρικής.

Πιο συγκεκριμένα θα καλυφθούν οι εξής ανάγκες για τις παρακάτω δομές:
– «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, & ΦΙΛΩΝ Α.μεΑ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : «Αγορά σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή για το κτίριο όπου στεγάζεται το σπίτι της Ηλιαχτίδας»
– ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ – ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ-ΚΔΑΠ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ : «Εξοπλισμός για επέκταση ασύρματου δικτύου access point και αγορά projector για το κτίριο όπου στεγάζεται ο σύλλογος και εκπαιδεύονται τα παιδιά»
– ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ: «Εξεταστικό κρεβάτι για παιδιά»
– ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ: «Αγορά εξοπλισμού για κέντρο μάθησης – Ξύλινο Παντοπωλείο εξοπλισμένο.
– ΚΙΒΩΤΟΣ:ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ -ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Α.με.Α : «Υλικοτεχνικός εξοπλισμός για την υπαίθρια παιδική χαρά «Κιβωτός» προσβάσιμη σε όλα τα παιδιά της κοινότητας που βρίσκεται ήδη υπό κατασκευή.
– ΣΤΕΓΗ ΠΑΙΔΙΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ»: «Μπάλες και είδη χειροτεχνίας για την κατασκήνωση και το ΚΔΑΠ της δομής»
– ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΦΡΙΚΗΣ
– Ενίσχυση παιδικής βιβλιοθήκης ενός ακόμη δημόσιου νηπιαγωγείου της πόλης σε συνέχεια της προηγούμενης δράσης μας «BRING YOUR BOOK» https://www.fonikozanis.gr/2022/09/bring-your-book.html

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κατερίνα Μαρκοπούλου και θα τιμήσει με την παρουσία της η Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού, Πρόεδρος του Ιδρύματος Ελληνικής Δράσης Αφρικής Μέρω Κεσεσίογλου ενώ ομιλήτριες της εκδήλωσης
θα είναι:
1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ : Ηθοποιός.
2. ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΑΡΜΑΚΗ: Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
3. ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ :Εκπαιδευτικός , Ιδιοκτήτρια των σχολείων Big Bang School και Σχολειό της Φύσης στη Θεσσαλονίκη.
4. ΚΑΤΣΙΑΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Εργοθεραπείας, Διδάκτορας του Τμήματος Ψυχολογίας, του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.
5. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΑΛΒΕΡΑ: Ακτιβίστρια με κινητική αναπηρία. Απόφοιτος 5 πτυχίων Ανώτατης Εκπαίδευσης στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Δημόσια Υπάλληλος. Υποψήφια Διδάκτωρ.
6. ΚΟΡΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: Επιχειρηματίας-Ιδιοκτήτρια των καταστημάτων « Κατερίνα Κορκά Bakery».
7. ΜΑΤΙΝΑ ΜΟΜΤΣΙΟΥ ΤΣΙΚΡΙΤΖΗ : Καθηγήτρια ξένων γλωσσών, συγγραφέας, συλλογέας λαογραφικού και γλωσσολογικού υλικού
8. ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ: Εκδότρια, Συγγραφέας, Φιλόλογος ΜΑ, Εκπρόσωπος Ελληνικού Πολιτισμού ΕΙΠ.
9. ΕΛΕΝΗ ΣΙΟΥΣΤΗ : Δημιουργός κοσμημάτων.
10. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΡΑΝΤΟΥ ΜΑΡΣΑΛ Ιδιωτική Υπάλληλος,Tourism, Hotel & Restaurant Management.
11. ΚΟΡΙΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ: Star GS Hellas/make up artist/Αεροσυνοδός.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Ευχόμαστε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας και η ανάγκη μας για επικοινωνία και στήριξη να ληφθεί ξεκάθαρα σαν ένα αισιόδοξο μήνυμα να γίνεται μέρος μιας εκδήλωσης που θα δώσει χαμόγελο στα παιδιά της πόλης μας!

Σε κάθε μας ViMa μια καινούρια ομάδα και ένας κοινός στόχος : να περνάμε όμορφα, να μαθαίνουμε, να δημιουργούμε, να συνεργαζόμαστε, να προχωράμε στον επόμενο βηματισμό!

Μα και κάλεσμα σε ένα κοινό βηματισμό δράσης, εθελοντισμού, δημιουργικότητας, ιδεών, συνεργασίας, επαφής με τη φύση, συζήτησης…

Είμαστε απλά η Βιβή Νίκου {Νηπιαγωγός} και η Μαρία Μαρκοπούλου {Δικηγόρος και Σεφ} και μας αρέσει να κάνουμε εθελοντικές δράσεις για την πόλη μας…για τον τόπο μας, που ενώνουν τους ανθρώπους.. που μας κάνουν μία ομάδα!

Ωδή στη γυναίκα και χαμόγελα στα παιδιά